up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad är en torr påse?

En torrpåse är en påse som är utformad på ett sådant sätt att den håller den helt torr. Den torra påsen är vattentät och inget vatten kan komma in i den. Så hur är dessa väskor konstruerade? Det finns två viktiga funktioner som gör en torr påse helt vattenavvisande.

Först designas och tillverkas de torra påsarna med 100% vattentätt material. Detta kan testas genom att lämna påsen i vatten i flera månader och inte en enda droppe kan komma igenom den. Det är också viktigt att klargöra att ett vattentätt material inte andas. Även de bästa andningsbara vattentäta materialen kan inte sluta få in vatten under vissa hårda väderförhållanden. Mammut , Osprey , Sea to Summit , Regatta och Ferrino erbjuder torrsäckar av högsta kvalitet.

En torrsäck sägs vara av hög kvalitet endast när den är gjord av vattentätt material utan hål och andningsförmåga. Högkvalitativa torra påsar är gjorda av kraftig, robust och PVC presenningslaminering. Tunna och lätta torra påsar som är gjorda av nylonväv är inte långvariga eftersom materialet absorberar vatten. Men tunna väskor kan användas för att täcka dina väsentligheter för extra skydd i ryggsäckar, men inte för fristående användning.

För det andra tillverkas torrpåsen genom att sy ihop utan att göra hål i materialet. Detta kan göras antingen genom att;
1. Sy påsen runt hörnen och belägg påsen på insidan med en vattentät beläggning detta tillvägagångssätt är inte effektivt och hållbart.
2. Limma påsen denna metod är mer tillförlitlig.
3. Svetsa ihop påsen och göra en helt vattenavvisande bindning. Den här metoden är mer hållbar och pålitlig.

clouse menu Stänga