up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av toalettpåsar

Oavsett om du planerar att tillbringa semestern i en annan stad eller ett annat land är en slitstark men ändå snygg toalettpåse ett viktigt reseutrustning som du måste ha. För att hålla alla dina skönhetsprodukter och toalettartiklar säkra, organiserade och tillgängliga bör toalettpåsar av god kvalitet övervägas.
Det finns olika typer av toalettpåsar för kvinnor som du kan välja bland ledande märken som Mammut , Osprey , Vaude , Sea to Summit och Ternua . Ta en titt nedan på några av de mest populära stilarna och välj den som passar dina behov;

Sea to Summit Hanging Toalettsäck

Den hängande typen av toalettsäck för resor har rankats högst upp på listan på grund av sin enkelhet, funktionalitet och stil. När du reser ger en hängväska stor förvaringskapacitet för att behålla alla dina hudvårdsprodukter. Sea to Summit Stor toalettpåse är tunn och packbar. Väskan levereras med flera fack och fickor som hjälper dig att organisera varje produkt separat.

Mammut Pack It platt toalettpåse

Denna stil med liten toalettpåse är det bästa valet för människor som är naturligt överpackare tack vare sin ultratunna design. Denna väska tar mindre plats men ger tillräckligt med förvaringsalternativ för att hålla alla dina skönhetsprodukter organiserade.

Lifeventure tvättväska toalettpåse

Denna Designer toalettpåse är läckbeständig och tillverkad av 100% vattentätt material. Den kraftiga dragkedjan och hängkedjan ger dig tillgång till alla dina skönhetsprodukter i duschen genom att helt enkelt hänga dem på valfri badrumskrok.


clouse menu Stänga