up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Ryggsäckar och Väskor friluftsliv

Ryggsäckar och Väskor friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Ryggsäckar och Väskor-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Ryggsäckar och Väskor

Märken i Ryggsäckar och Väskor

Hur man väljer och köper rätt resväska och resväska

Om du köper en ryggsäck eller resväska är det en populär debatt i resesamhället. En ryggsäck av god kvalitet är viktigt för äventyrsresor som bergsklättring, vandring, camping, skidåkning eller någon kortare utomhusaktivitet. En ryggsäck måste ha rätt storlek för att rymma nödvändiga material som kläder, en överlevnadskit, en vattenförvaringsbehållare och en sovsäck. En resväska är dock det perfekta valet under vissa förhållanden, eftersom de är mer hållbara, slitstarka och lätta att bära med sig.
I den här guiden kommer vi att diskutera några viktiga aspekter och funktioner som bör beaktas när du väljer en ryggsäck och resväska.

Hur man väljer en ryggsäck?

De två viktigaste faktorerna när du väljer och köper en resryggsäck är dess storlek och material. Ta en titt;

Storlek
Att välja rätt resryggsäck är en viktig del av planeringen av din utomhusresa. När du köper en ryggsäck spelar storleken mycket. Om det är för stort kommer du att ha för mycket extra vikt att bära runt vilket gör ditt utomhusäventyr hektiskt. Om du väljer för liten ryggsäck / resväska kanske du inte placerar alla dina nödvändiga saker ordentligt.

Material
Ryggsäckens material är också viktigt eftersom material av dålig kvalitet inte tål hårda väderförhållanden som vind, regn eller kraftig snö. Några av de bästa märkena av ryggsäck är Arcteryx , Salomon , Salewa , Petzl , Columbia

Funktioner i resryggsäcken

Nedan följer några viktiga funktioner som du måste tänka på när du väljer en bra ryggsäck för utomhus, ta en titt nedan;

• Vattentåligt material
• Låsbara blixtlås
• Flera fack
• Intern ram
• Vadderat höftbälte
• Vadderade axelremmar
• Vadderad eller konturerad rygg
• Frontloading

Funktioner i resväskan

Följande är de viktiga aspekterna som måste tas i åtanke när du köper en resväska. Ta en titt;

1. Personlig bekvämlighet
Hårda resväskor är kända för säkerhet och hållbarhet. Resväskor ger många bekvämligheter eftersom de är lätta att bära utan att svettas

2. Hjul
Det bästa med resväskor är hjul. Att rulla din resväska med lätthet utan att behöva lägga en ryggsäck på ryggen gör att du känner dig fri.

3. Hälsofrågor
Inte alla är fysiskt sunda att bära en ryggsäck. Det finns vissa hälsoförhållanden som inte gör att du kan lägga bördan på dina axlar. I så fall kommer valet av resväska bättre att tjäna syftet.

4. Organiserad förpackning
Resväskan erbjuder mer organiserad förpackning än ryggsäckar. Packa bara upp fodralet så kan du se alla dina tillhörigheter i en tydlig vy.

5. Säkerhet
En resväska är ett perfekt val för att skydda dina tillhörigheter eftersom den är gjord av kraftigt material och vattentätt.

Ska du köpa en ryggsäck eller resväska?

Om du köper en ryggsäck eller resväska för din nästa utomhusresa är en av de mest förvirrande frågorna. Det beror helt på ditt behov, var du ska åka och hur länge du kommer att stanna där. Det finns många alternativ tillgängliga på marknaden för ryggsäckar och resväskor som du kan köpa enligt dina behov. Om du planerar att vandra eller vandra måste du välja en ryggsäck av god kvalitet. Av den anledningen att den är lätt att bära och inte binder händerna som om du reser med en resväska. Ryggsäckarna är lätta, mångsidiga och gör livet bara enklare. Men om du ska gå länge bör du välja en resväska.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga