up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Scarpa Klätterskor Booster

Scarpa Klätterskor Booster

Scarpa Klätterskor Booster

plus
Scarpa

Scarpa Klätterskor Booster

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Scarpa Klätterskor Booster

Booster är en Scarpa klättersko för män som anpassar sig ordentligt till din fot. Denna modell kännetecknas av att inkludera DTS-spänningssystemet som ökar dina fingrar, vilket förbättrar rörelsekapaciteten.

Bland funktionerna som du hittar i denna vandringssko är PAF-systemet som genererar en tät passform i hälen. Den innehåller också M50 gummiblandning, som anses vara en av de mjukaste och erbjuder tillräckliga nivåer av anpassningsförmåga till fotens form.

Dess Vibram Xs Grip2-sula som minskar stötar som orsakas under fotens naturliga rörelse. Dessutom innehåller den ett kardborreband på överdelen för att förbättra fotens passform. Versionen finns i olika storlekar och färger.

Booster är en precisionsklättringssko, men är fortfarande flexibel nog för att smeta. Asymmetrisk och nedåtvänd form med en medium till högvinklad tåbox.


Specifikationer:

Vikt: 245 g


Teknologi:

Klassisk:
En klassisk formad tå där tåspetsen är längst på insidan av tåboxen.

Smal:
En lägre volym som passar bäst för användare med en smalare fot

Dts spänning:
DTS-spänningssystem anpassar sig perfekt till fotens dynamik i rörelse. Det differentierade spänningssystemet koncentrerar kraften till stortån utan att störa passformen i andra delar av skon. Detta hjälper till att hålla foten och tåen i optimal position för kraftöverföring och precision.

Paf System:
PAF är ett innovativt hälsystem som hjälper både att sprida kraftspänningen och öka hälens passform. Det aggressiva spänningsgummit avbryts bakom hälen för att minska trycket på akillessenen och är anslutet med mjukare gummi, som fungerar som en bro och tillåter full anpassning till hälens form.
Hålen på sidan av hälen indikerar den applicerade spänningen, som varierar mellan 1 hål för lätt spänning, 2 hål för mellanspänning och 3 hål för stark spänning.

Vibram Xs Grip2 Rubber:
Vibram® Xs Grip2 ger utmärkt friktion med tillräcklig fasthet för måttlig kant.

M50 gummi:
M50 är vår mjukaste gummiblandning som erbjuder de bästa nivåerna av anpassningsbarhet till de naturliga kurvorna på foten och tårna. Denna förändrade gummiblandning ger en Shore A-gradering på 50, vilket gör den perfekt för användning i vårt SRT-system, tålappar och strategiska placering runt skonöverdelen.Scarpa Klätterskor Booster har den officiella Scarpa tillverkargarantin. Som en officiell Scarpaåterförsäljare, är alla våra friluftslivvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På trekkinn, är vi dedikerade till att välja Herrskorprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Klätterskorvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Scarpa Klätterskor Booster

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Scarpa Klätterskor Booster

Bra sko

-

Mycket bekvämt och mjukt gummi, fin häl. Fick 41 för min ~ 42 fot, prestanda är fantastisk.

Scarpa Klätterskor Booster

Bra

-

Vänster 270 Höger 273 Jag väljer 41 smärtsam men ok Bra tå men häl är inte min storlek Jag tycker 41,5 eller 42 bäst jag köpte den lite mindre, så hälen kvarstår

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up