up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Sovsäckar

Accesorios

()
load

Hur man väljer foder för sovsäckar

Det finns olika former av sovsäckar som du kan välja mellan, till exempel, rektangulära, semi rektangulära, dubbla påsar och mamma. På samma sätt finns det två huvudtyper av sovande liners på marknaden som är mumieformade liners och rektangulära liners. Mumieformade liners är lämpliga för backpackers medan rektangulära liners är idealiska för resenärer.

Hur väljer jag liners för sovsäckar?

När du bestämmer dig för att välja ett foder för en sovsäck är materialet den viktigaste aspekten som du bör tänka på. Välj den som passar dina behov.
Silke
Silkfodral är kompakta och lätta. De är idealiska för vintrar men i varmt väder är dessa foder absorberande och andas.

Bomull
Bomullsfodral är hållbara, starka och prisvärda. De är dock inte kompakta och lite tunga att bära. Salewa , Vaude , Mammut , Sea to Summit och Ternua erbjuder den bästa samlingen av sovfodral, filtar och lakan för vandrare, klättrare, och utomhusentusiaster.

Skinna
Foder av fleece och mikrofleecematerial är tyngre men ändå mjuka. De är fuktavvisande och snabbtorkande.

Syntetisk
Syntetfodral är idealiska för fuktiga förhållanden eftersom de har andningsförmåga och fuktavvisande egenskaper. För en vilsam sömn erbjuder dessa liners också en del stretch som gör dem idealiska för utomhusbruk.

Isolerad
Isolerade eller termolitfodral ger upp till 25 grader värme och är idealiska för vinteraktiviteter utomhus. De torkar också snabbare än silkes och bomullsfoder.clouse menu Stänga