up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Vandringsutrustning

Snöskor - Färg: Svart

()

Hur man väljer snöskor

Snöskor är en av de viktigaste delarna av utomhusutrustning som skyddar dina fötter samtidigt som de ger komfort och stabilitet på slarviga isterrängar. Du måste tänka på följande faktorer för att välja rätt snöskor;

Vart ska du?

Det är viktigt att veta vart du planerar att åka. Snöskor är utformade speciellt för platta terräng, bergsområden och rullande terräng. Så om du vet vart du ska hjälpa dig att bestämma vilken typ av snöskor du ska välja.

Hur stor vikt ska vara?

Snöskor kan normalt bära den totala vikten enligt specifikationerna. Så du måste ha en uppskattning av hur mycket du och din utrustning kommer att väga innan du väljer snöskor.

Vad blir snötypen?

Det är viktigt att förutse vilken typ av snö du planerar att flytta över. Om du ska torka, pulverformiga och fluffiga snötäcken måste du gå till en stor snöskor. Men om du är på ett hårt packat snöspår kommer en mindre storlek sko att vara ett perfekt val. Snöskor för barn är vanligtvis utformade för kausallek med liknande tekniska egenskaper som vuxna snöskor. Ferrino , Tsl Outdoor och Inook är de ledande varumärkena som erbjuder snöskor för män, snöskor för kvinnor och barn.

clouse menu Stänga