up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Vätska friluftsliv

Vätska friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Vätska produkter. Upptäck de bästa erbjudandena för din friluftsliv utrustning på trekkinn. Snabb leverans.

Utvalda produkter i Vätska

Märken i Vätska

Grunderna för hydrering

En ryggsäck är en typ av hydreringssystem som är organiserad som en midjepaket som består av förvaring som vanligtvis består av gummi eller elastisk plast. Ryggsäcken har en locköppning för att fylla med vätska och ett rör som gör det möjligt för användaren att dricka handsfree. Bästa ryggsäckar finns på varumärkena som Salomon , Columbia , Adidas , CMP , Trangoworld .

Flaskor

De vattenflaskor är de fartyg som används för att bära vatten, vätskor eller andra förfriskningar för att dricka. Användningen av vattenflaskor gör det möjligt för en individ att ta och ta med sig en drink från en plats till en annan. En vattenflaska är vanligtvis gjord av plast. Du kan enkelt köpa flaskor från märken som Salomon, Salewa , La Sportiva , Dynafit , Ternua .

Vattenpåsar

Vattensäckarna används för att lagra vatten. Vatten lagras i en hydreringshylsa inuti vattensäckarna. Du kan nå vätskan genom ett rör som går från behållaren genom hål för att nå på utsidan så att röret fixeras över axeln. Salewa, Osprey , Regatta , Columbus , Raidlight är de bästa ställena att köpa reservoarerna.

Mjuka flaskor

De mjuka flaskorna är hopfällbara och en lätt kolv som används för att lagra vatten när du går utomhus. Mjuka flaskor är bekväma att fylla och också lättare att dricka med sin släta silikonbitventil. Salewa, Osprey, Dynafit, Regatta, Trespass är de platser där du enkelt kan köpa dessa kolvar.

Thermo

Termoflaskor är flaskor av rostfritt stål som är avsedda att vakuumtätas och därmed kan hålla värme eller kyla oavsett omgivningens temperatur. Varumärkena som erbjuder Thermo flaskorna är Salewa, Ternua, Regatta, Ferrino, Trespass.

Mer om hydrering

Ju mer om hydrering inkluderar hydreringstillbehör, midjepaket och vattenbehandling. Du kan enkelt köpa dessa hydratiseringstillbehör, midjepaket och vattenbehandling från Salewa, Osprey, Salomon, Trangoworld och Dynafit.

clouse menu Stänga