up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Asics Kengät Sky Elite FF

Asics Kengät Sky Elite FF

Asics Kengät Sky Elite FF

Asics Kengät Sky Elite FF

Asics Kengät Sky Elite FF

Asics Kengät Sky Elite FF

Asics Kengät Sky Elite FF

plus
Asics

Asics Kengät Sky Elite FF

Tuotekuvaus Asics Kengät Sky Elite FF

Sky Elite FF on lentopallokenkä, joka on suunniteltu erityisesti sisäkenttäurheiluun. Tämän mallin rakenne sisältää Trusstic System -teknologian, joka säilyttää kengän eheyden käänteistä huolimatta.

Sen vaimennusjärjestelmä koostuu takana olevista geelikorkkeista, jotka tarjoavat pehmustuksen. Heidän välipohjassa on kevyet kuidut, jotka palauttavat muodonsa ja vähentävät iskuja.

Naisten kengän ulkopohja on valmistettu kumista, joka kestää kulutusta, sekä erinomaisen pidon liukastumisen estämiseksi. Sisällä siinä on Ortholite-pohjallinen, joka hallitsee kosteutta tehokkaasti pitämään ihosi kuivana ja voidaan myös vaihtaa valitsemaasi ortoosiin. Sen sulkeminen on perinteinen, jossa nauhat on jaettu pitkin jalkaa.

Tunne energiaa palauttaa jokainen laukaus miesten SKY ELITE ™ FF -lentopallokengillä. Sisätiloihin suunniteltu NC RUBBER ™-ulkopohja tarjoaa suuren kulutuksenkestävyyden ja erinomaisen pidon, mikä tarkoittaa, että voit tehdä nopeita käännöksiä ja hyppyjä helposti. Keskijalan TRUSSTIC SYSTEM ™ -teknologia toimii kiertämisen hallitsemiseksi, kun taas kengän takana oleva GEL ™ -teknologia tarjoaa iskunvaimennuksen ja iskunvaimennuksen. Välipohja on valmistettu FLUIDRIDE ™ -teknologiasta, mikä tarkoittaa, että se sisältää kevyitä kuituja, jotka palautuvat takaisin muotoonsa kunkin askeleen tilassa luodakseen mukautuvan tyynyn jalkojen alle. Lisämukavuuskerros saadaan verkkopohjaisesta pohjallisesta, kun taas ORTHOLITE ™ -solennauha tarjoaa erityisen iskunvaimennuksen ja tehokkaan kosteudenhallinnan, joten sinun ei tarvitse huolehtia hikeestä edes kovimmissa otteluissa. Sukkahihna on myös irrotettava, jotta tarvittaessa jää tilaa omalle oikotiedellesi. Olemme pakataneet kaiken tämän tekniikan kevytksi, virtaviivaiseksi kenkäksi, josta tulee varmasti olennainen osa ottelupäivämalliasi.


Ominaisuudet:

Fluidride ™ -välipohja auttaa luomaan sujuvia siirtymiä
Mesh-pohjallinen parantaa ilmanvaihtoa
Irrotettava ortholite ™ -sohva
Trusstic ™ -järjestelmäteknologia parantaa vakautta
Rearfoot gel ™ -teknologian tyyny


Onko Asics Kengät Sky Elite FF etsimäsi tuote? volleyball:sta löydät kaikenlaisia Kengättuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Asics on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet Lentopalloverkkokaupasta.

Ominaisuudet Asics Kengät Sky Elite FF

Väri
Sininen
Sukupuoli
Naiset
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Asics Kengät Sky Elite FF

Suositellaan

-

Erinomainen tuote. Saavun sovittuun aikaan. Erittäin hyvä ostos. Tyttäreni on tyytyväinen kenkiinsä.

Asics Kengät Sky Elite FF

Erinomainen

-

Hyvä hinta ja laatu. Erittäin mukavat, he saapuivat juuri oikeaan aikaan

Asics Kengät Sky Elite FF

Hyvä diili

-

ei mitään sanottavaa, lähti tilauksen jälkeisenä päivänä ja saapui kaksi päivää myöhemmin, superhinta!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up