Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Volleybal

42k Running

Over 42k Running
"42K is een sportmerk gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van technische kleding en accessoires voor hardlopen.
De groei ervan is sinds de oprichting in 2010 niet te stoppen geweest. Het is momenteel een van de meest voorkomende technische merken bij hardloopevenementen in bijna twintig landen, met een leidende aanwezigheid in Spanje, Portugal, Ierland, Frankrijk en Italië. 42K produceert ook op maat gemaakte technische uitrusting voor atletiekclubs, sportteams en groepen, evenals collecties van kleding en accessoires voor de individuele atleet.

100% gerecyclede technische kleding

42K biedt een breed scala aan technische kleding en accessoires voor hardlopers van alle niveaus. Onder de sterproducten vallen de technische T-shirts op die speciaal zijn ontwikkeld voor hardlopen met de nieuwste generatie 100% gerecyclede stoffen.
De 42K T-shirts zijn gemaakt met de meest geavanceerde technologieën op de markt om uitstekende zachtheid, ademend vermogen, snelle droging en levendige kleuren te garanderen.
Het brede scala aan hoogwaardige technische T-shirts wordt aangevuld met vele andere technische kledingstukken en accessoires die speciaal zijn ontwikkeld voor hardlopen: broeken, leggings, windjacks, softshell jassen, sokken, gepolariseerde brillen...

Gepassioneerd over hardlopen

42K is een merk dat is opgericht door hardloopliefhebbers en de prioriteit is om technische kleding en accessoires te creëren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om te voldoen aan de meest veeleisende verwachtingen van hardloopliefhebbers.
Haar specialisatie als hardloopmerk is gebaseerd op drie pijlers: goed ontwerp, kwaliteitsprestaties en betaalbare prijs. Dit heeft haar het vertrouwen en de waardering opgeleverd van duizenden sportevenementen, maar ook van talloze atletiekclubs, sportteams en natuurlijk elite- en recreatieve hardlopers van verschillende nationaliteiten.

Toewijding aan recycling

42K heeft in minder dan vijftien jaar een enorme verspreiding in de wereld van hardlopen bereikt en wordt erkend als het merk van de recreatieve hardloper in Spanje, maar ook in Portugal en Ierland.
Een hoogtepunt in de geschiedenis van 42K valt met name op: het is het eerste Spaanse sportmerk dat zijn volledige collectie technische T-shirts voor sport- en recreatieve hardloopevenementen produceert met 100% gerecyclede stof.
42K heeft zichzelf de grote uitdaging gesteld om tegen 2030 haar volledige assortiment hardloopkleding en accessoires 100% gerecycled te maken als toewijding om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling."