up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

plus
Asics

Asics Sko Sky Elite FF

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Asics Sko Sky Elite FF

Sky Elite FF er en volleyballsko designet spesielt for innendørs banesport. Strukturen til denne modellen inkluderer Trusstic System-teknologien som opprettholder skoenes integritet, til tross for vendinger.

Dempingssystemet består av gelhetter på baksiden som gir demping. Mellomsålen har lette fibre som får tilbake formen og reduserer støt.

Yttersålen på dameskoen er laget av gummi som gir motstand mot slitasje, samt utmerket grep for å forhindre at du glir. Innvendig har den en Ortholite innersåle som effektivt klarer fuktighet for å holde huden tørr og kan også byttes ut mot en ortose etter eget valg. Lukkingen er den tradisjonelle med snørebånd fordelt langs vristen.

Føl energien til å returnere hvert skudd med herre SKY ELITE ™ FF volleyballsko fra ASICS. NC RUBBER ™ yttersåle er designet for innendørs baner, og har høy slitestyrke og utmerket grep, noe som betyr at du kan gjøre raske svinger og hopp med letthet. TRUSSTIC SYSTEM ™ -teknologi i midtfoten fungerer for å kontrollere vridning, mens GEL ™ -teknologien på baksiden av skoen gir støtdemping og demping. Mellomsålen er laget av FLUIDRIDE ™ -teknologi, noe som betyr at den inneholder lette fibre som spretter tilbake i form i rommet til hver enkelt skritt for å skape adaptiv demping under føttene. Et ekstra lag med komfort kommer fra nettets innleggssåle, mens ORTHOLITE ™ sockliner gir ekstra demping og effektiv fuktighetsbehandling, så du trenger ikke å bekymre deg for svette selv under de mest intense kampene. Sokkelen er også avtagbar, for å gi plass til din egen ortotikk om nødvendig. Vi har pakket all denne teknologien i en lett, strømlinjeformet sko som garantert vil bli en viktig del av matchdagskolleksjonen.


Egenskaper:

Fluidride ™ mellomsåle hjelper til med å generere jevne overganger
Innersåle i nettet forbedrer ventilasjonen
Flyttbar ortholite ™ sockliner
Trusstic ™ systemteknologi forbedrer stabiliteten
Demping av Rearfoot gel ™ -teknologi


Asics Sko Sky Elite FF har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Asics Sko Sky Elite FF som du har kjøpt hos volleyball, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett Volleyball butikk oppdage en rekke produkter av merket Asics og fullføre din bestilling av Volleyball produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Asics Sko Sky Elite FF

Farge
Blå
Skjønn
Kvinne
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Asics Sko Sky Elite FF

Anbefales

-

Utmerket produkt. Jeg kommer til fastsatt tid. Veldig godt kjøp. Datteren min er fornøyd med skoene sine.

Asics Sko Sky Elite FF

Utmerket

-

God pris og kvalitet. Veldig behagelig de ankom i rett tid

Asics Sko Sky Elite FF

God deal

-

ingenting å si, dro dagen etter bestillingen og kom to dager senere, super pris!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up