up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mizuno Sko Thunder Blade 3

Mizuno Sko Thunder Blade 3

Mizuno Sko Thunder Blade 3

Mizuno Sko Thunder Blade 3

Mizuno Sko Thunder Blade 3

plus
Mizuno

Mizuno Sko Thunder Blade 3

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Mizuno Sko Thunder Blade 3

Føl deg rask som et lyn i denne lette og komfortable Thunder Blade 3. Med en bred utriggersåle for forbedret stabilitet, en myk injeksjonsmellomsåle for økt demping og en mykere passform for stressfri slitasje, vil du være klar til å holde deg på toppen av spillet ditt når som helst.


Spesifikasjoner:

- VEKT(G): 610
Mizuno Sko Thunder Blade 3 har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Mizuno Sko Thunder Blade 3 som du har kjøpt hos volleyball, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett Volleyball butikk oppdage en rekke produkter av merket Mizuno og fullføre din bestilling av Volleyball produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Mizuno Sko Thunder Blade 3

Farge
Hvit
Skjønn
Mann
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mizuno Sko Thunder Blade 3

Kul

-

Veldig fine sko, komfortable og med godt grep

Mizuno Sko Thunder Blade 3

Genialt!

-

De var en gave til sønnen min, og så langt er han fornøyd med dem. Han sier de er de beste han noen gang har hatt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up