up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Actisense Køn Oplader Kvinde Til Kvinde Lite 0.25 M

plus
Actisense

Actisense Køn Oplader Kvinde Til Kvinde Lite 0.25 M

Produktbeskrivelse Actisense Køn Oplader Kvinde Til Kvinde Lite 0.25 M

Fremstillet ved hjælp af Actisense-konnektorer og med 0,25m UL-certificeret kabel, giver kønsbytterne nemme og sikre forbindelser.

Specifikationer:

Elektrisk:

Nominel strøm: 4A

Nominel spænding: 60VDC

Mekanisk:

Vægt: 50g

Længde: 0,25m

Godkendelser og certificeringer:

Beskyttelse: IP67 (når parret)

Driftstemperatur: 20 ° C til + 70 ° C

Opbevaringstemperatur: 40 ° C til + 85 ° C


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos waveinn, din online specialist i nautisk sport og fiskeri udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Opladere varer fra Actisense. Kig efter nautisk sport og fiskeri varer, der står under Actisense Køn Oplader Kvinde Til Kvinde Lite 0.25 M. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Actisense Køn Oplader Kvinde Til Kvinde Lite 0.25 M

Farve
Sort
Produkttype
Adaptere

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up