up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Baltic Flydende Jakke Dock

plus
Baltic

Baltic Flydende Jakke Dock

Produktbeskrivelse Baltic Flydende Jakke Dock

En 50N EN ISO-godkendt flydejakke med materialer af høj kvalitet og en suveræn pasform. Vandtæt, flere lommer, egenskaber med høj synlighed, lufthuller under armene og nye blødere og bedre reflekterende strimler.


Funktioner:

Opdrift 50 Newton:
Opdrift af en redningsvest måles i Newton-enheden. En redningsvest skal have tilstrækkelig opdrift til at holde brugerens luftveje over overfladen. Veste er opdelt i forskellige klasser afhængigt af størrelsen på opdrift, selvom det aktuelle Newtons antal kan variere afhængigt af vestens størrelse.

Høj synlighed:
Godkendt i henhold til EN ISO 15027-standarden for termisk beskyttelse.

Fløjte inkluderet:
Produkt udstyret med fløjte godkendt i henhold til EN ISO 12401.Hvis du er på udkig efter Baltic Flydende Jakke Dock, er heldet med dig. I vores nautisk sport og fiskeri butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal waveinn butik. Skynd dig, bestil dine Herretøj med det samme. waveinn tilbyder et kæmpe udvalg i Jakker, til alt slags sport. Vores Jakker er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Baltic Flydende Jakke Dock

Farve
Gul
Anbefalet Brug
Navigation

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up