up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Bep marine Batteriafbryder Pro Installer

plus
Bep marine

Bep Marine Batteriafbryder Pro Installer

Produktbeskrivelse Bep marine Batteriafbryder Pro Installer

Strøm krav til både er steget, og disse 2 Selector switche tilbyder høj effekt kapacitet (400 ampere kontinuerlig), mulighed for nemt at passe fordoblet kabler, og i overensstemmelse med branchens standard montering fodaftryk (Guest, Perko, Blue Sea). Bemærk vælgeromskiftere vil ikke adskille elektronik mod skadelige motorstartkredsløbene spikes. Bemærk: 771 S erstatter 721.

Specifikationer:

Hver i pakken Højde (i): 2,400

Hver i pakken Bredde (i) °: 6.100

Hver i pakken Længde / dybde (i): 7,400

Hver i pakken Vægt (oz) °: 19,200


Hvis du skal bruge nye Bep marine Batteriafbryder Pro Installer, har vi dem her til den bedste pris. waveinn har det og andre top kvalitets varer som nautisk sport og fiskeri. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de nautisk sport og fiskeri, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Bep marine Batteriafbryder Pro Installer

Farve
Grå
Produkttype
Omskiftere

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up