up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Berkley Line Nanofil HV 125 M

Berkley Line Nanofil HV 125 M

plus
Berkley

Berkley Line Nanofil HV 125 M

Produktbeskrivelse Berkley Line Nanofil HV 125 M

Ikke en mono, fluor eller fletning Den næste generation i fiskelinjen! Vores længste rollebesætning! Snurrende hjulfiskere vil opleve enestående kasteafstand og nøjagtighed, så de kan dække mere vand og fange mere fisk. Lavet med 100% Dyneema®, verdens stærkeste fiber, har den et utroligt højt styrke / diameter-forhold, hvilket skaber vores tyndeste linje pr. Lb-test. Vinder af 4 internationale priser.


Funktioner:

Den længste støbning Berkley Line. Ideel til let tackelfiskeri
Ubesværet støbning Casting længere med mindre indsats, ekstremt nøjagtig
Minimum diameter, optimal styrke lavet med Dyneema®, den tyndeste linje efter etiketklassificering


Specifikationer:

Længde:
125m


Køb din favorit Fiskeriudstyr model og nyd nautisk sport og fiskeri. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Berkley Line Nanofil HV 125 M. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Berkley Line Nanofil HV 125 M, kan du kontakte vores professionelle team nautisk sport og fiskeri via telefon eller e-mail.

Funktioner Berkley Line Nanofil HV 125 M

Farve
Grøn
Slags linje
Flettede liner

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Berkley Line Nanofil HV 125 M

Nanofil

-

Det ser så godt ud. Jeg har ikke prøvet det endnu. Det er ankommet som forventet. Alle ordrer ankommer korrekt. Syntes godt om siden

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up