up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

plus
Brandit

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Produktbeskrivelse Brandit Jakke MA2 Fur Collar

FUNKTIONER:

Klassisk flyvejakke med falsk pels, pelskrave aftagelig ved knaplukning, vind- og vandafvisende, slidstærkt ydre materiale, robust lynlås i metal med vindskærm, varm indvendig foring, overarmlomme med lynlås og armkontor, 2 rummelige lommer med trykknapper, inderlomme med trykknapper, strikkede manchetter på ærmerne og forneden.

SAMMENSÆTNING:

Skal:

100% nylon, falsk pelskrave:

50% akryl, 50% polyester, foring:

100% polyester, polstring:

100% polyester, rib:

69% akryl, 31% polyester.
Er du på udkig efter Brandit Jakke MA2 Fur Collar? Alle Brandit er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Brandit Jakke MA2 Fur Collar og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos waveinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i nautisk sport og fiskeri udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Hætte
Without hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Sort
Lynlås længde
Komplet lynlås
Anbefalet Brug
Hunting

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Cazadora vifter

-

Godt køb, behagelig, varm jakke og perfekt størrelse

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Stor vinterbomber

-

Fremragende jakke med god kvalitet og finish. Den vejer knap nok, du kan tage pelskraven af hvis du vil og den holder dig varm. Materialerne har det skinnende præg af klassiske bomberjakker og inderforet er sort. En anden god detalje er, at hårdelen kan holde op til 7 kroge, så det bliver svært for den at forringes med tiden. Derudover, når du fjerner den, er der en krave med en klap som harrigton-jakkerne, der giver den en meget interessant mellem-æstetik. et godt køb på alle måder.

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Meget smuk, skåret godt

-

Jeg synes det er en super lækker jakke, kraven giver den et meget cool aviator touch. Det er kvalitet og til en god pris. Med hensyn til størrelserne, følg vejledningen og stol på den, du bruger normalt (hvis du er i tvivl mellem to sædvanlige størrelser, skal du huske på, at det er en løs jakke, men det er dens snit). Jeg bad om en mindre for nogle kommentarer, og jeg vil ændre den til en mere. Til sidst vil jeg tage min sædvanlige størrelse, som er den der passer mig bedst. Jeg er 180 cm høj og vejer 80 kg, normal bygning, hverken for stærk eller for tynd. Jeg stammer fra M

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Smuk aviator jakke

-

Denne jakke er simpelthen spektakulær, læderforet på kraven og bronzelynlåsene giver den et karakteristisk retro-look. Med Brandit skal man altid være vejledt af størrelsestabellen.

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

God værdi for pengene

-

det er praktisk at vælge en størrelse mindre end normalt eller se størrelsestabellen

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Buttet jakke

-

Det er til en ven, der altid går på motorcykelstil, og det vil se fantastisk ud på ham. Det er varmt og virker behageligt. God pris

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Meget tilfreds

-

Meget temmelig stort intet at sige

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Alt er ok.

-

Fremragende billig jakke til hverdagsbrug.9.01. afgivet en ordre, 30.01. modtog en ordre på den russiske post.

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Perfekt

-

Meget flot og rigtig godt lavet, ikke særlig polstret men gør stadig sin pligt, super anbefales.

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Godt produkt

-

Jeg købte den af min far, og han er meget tilfreds med den perfekte størrelse og god kvalitet.

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Tak skal du have

-

fremragende køb, modtaget om et par dage. tak Dressinn

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

Super jakke vifter!

-

Afhængig af dette mærke, fantastisk jakke, god pris og modtaget på 6 dage. Perfekt ! tak skal du have

Brandit Jakke MA2 Fur Collar

God kvalitet men lidt større størrelse

-

Jeg satte 4 stjerner, fordi størrelserne er lidt større, jeg havde taget en str. M, jeg var nødt til at sende den tilbage og tage en str. S. Maos til gengæld er kvaliteten af jakken god, hvis jeg til den har genoptaget en størrelse et nedenfor .

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up