up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Damesko nautisk sport og fiskeri

Damesko nautisk sport og fiskeri

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til nautisk sport og fiskeri. Oplev de bedste tilbud hos waveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Hvordan vælger man de rigtige sko til at have på en båd?

tilbehør

Brug af tilbehør som indlægssåler og hælskåle til dine bådsko kan give flere fordele for lystfiskere, der kan lide at dyrke bådfiskeri. Dette tilbehør hjælper med at forbedre deres samlede sejloplevelse. Ved at bruge disse skotilbehør kan lystfiskere forbedre deres fiskeeffektivitet, komfort og sikkerhed for at nyde deres tid på vandet og øge deres chancer for en vellykket bådtur.

Aqua sko

Disse sko, også kendt som vandsko eller bådsko , er fodtøj designet specielt til brug i og omkring vand. Aqua sko har typisk skridsikre såler med overlegen trækkraft, der giver modstandsdygtighed og forhindrer glid på våde sten, glatte båddæk eller mudrede flodbredder. Denne funktion er især vigtig, når du sejler i floder, vandløb eller fiskeri på kystlinjerne.

Støvler

Disse støvler er designet til at være vandtætte eller vandafvisende og holde fødderne tørre, når du skal til bådfiskeri. Denne egenskab sikrer lethed og forhindrer ubehag. Bådstøvler er typisk lavet af solide og holdbare materialer, hvilket sikrer, at de kan modstå strabadserne ved sejlads i forskellige stater.

Træsko

De kan være et praktisk fodtøjsvalg til bådfiskeri, der tilbyder flere fordele for lystfiskere i forskellige fiskemiljøer. Træsko er typisk nemme at tage af og på, hvilket gør dem til praktisk fodtøj til hurtige og problemfrie skift, såsom når man træder ind og ud af både, vader i vandet eller bevæger sig mellem forskellige fiskesteder.

Klipklapper

De er nemme at tage af og på, hvilket gør dem velegnede til hurtige ture til vandets omkreds, eller når de fisker fra en kaj eller båd, hvor lystfiskere ofte skal dyppe fødderne i vandet. Flip flops tilbyder god åndbarhed, hvilket kan være nyttigt i varme vejrforhold eller ved fiskeri i områder med lavt vand.

Sandaler

Disse er typisk lette og tilbyder god åndbarhed, der holder fødderne kølige og behagelige i varmt vejr eller ved fiskeri i varmt klima. Mange fiskesandaler er designet med materialer, der tørrer hurtigt, hvilket gør dem velegnede til aktiviteter, der involverer at blive våde, såsom fiskeri eller sejlads.

Sko og sneakers

Sneakers og sko designet til bådfiskeri kan give mange fordele for lystfiskere, hvilket forbedrer deres samlede fiskeoplevelse og sikrer komfort, sikkerhed og ydeevne. Bådfiskesko og sneakers er designet med funktioner, der giver støtte og stabilitet til fødder og ankler. Du kan købe disse sneakers og sko fra disse mærker: Helly Hansen , Daiwa , Plastimo , Lalizas , Tropicfeel , Hart , Columbia og Slam .

At vælge de rigtige sko til at bære på en båd er afgørende for sikkerhed, komfort og funktionalitet. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge passende bådsko :
Ikke markerende såler : Vælg sko med ikke markerende sål for at forhindre, at de efterlader slidmærker eller beskadiger bådens dæk. Ikke mærkende gummi eller syntetiske såler er ideelle, da de giver god trækkraft uden at efterlade mærker.
Greb og trækkraft : Vælg bådsko med skridsikre og gribende såler for at give trækkraft på våde overflader. Se efter mønstre eller funktioner på sålen, der giver pålideligt greb, især på våde dæk.
Hurtigtørrende og dræning: Sko lavet af materialer som mesh, lærred eller syntetiske stoffer giver mulighed for hurtig tørring og vandafledning. Denne funktion er vigtig, da både kan blive våde, og sko, der tørrer hurtigt, forhindrer ubehag og potentielle fodproblemer.
Komfort og støtte: Bådsko skal tilbyde komfort og tilstrækkelig støtte til dine fødder, især hvis du skal stå eller bevæge dig rundt i båden i længere perioder. Se efter polstrede indlægssåler og ordentlig svangstøtte.
Sikker pasform : Sørg for, at skoene har en sikker pasform uden at være for stramme eller for løse. Justerbare funktioner som snørebånd, stropper eller bungee lukninger kan hjælpe med at opnå en behagelig og sikker pasform.
Åndbarhed: Sko med åndbare materialer eller ventilationsfunktioner tillader luftcirkulation, reducerer sved og bevarer fodens komfort, især i varmt vejr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk