up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

plus
Deeper

Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

Produktbeskrivelse Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

Oprindeligt udviklet af den amerikanske flåde, har denne teknologi været til rådighed for bådfiskere i årevis, og vi stillede den til rådighed for ALLE VISKERE at tage den overalt, for at fiske NÅGANG. Og nu er det endnu mere kraftfuldt med fantastiske funktioner og adgang til badymetriske kort. Planlæg dine fisketure lettere med data tilgængelige på enhver enhed. Fisk i timevis uden at bekymre dig om at oplade dit ekkolod.

HVORFOR CHIRP + 2?
Fisk som aldrig før med den skarpe klarhed og ekstreme nøjagtighed af CHIRP + 2, parret med Fish Deeper ™ -appen. Planlæg, log og analyser dine fisketure, og opret dine egne badymetriske kort. Få adgang til dine data på enhver enhed.

HVORFOR DEPER?
Vi er pionerer inden for støbt, smart ekkolodsteknologi. Med vores første smarte ekkolod, der blev frigivet i 2013, har vi kun bevæget os fremad og opad og konstant udfordret os selv til at innovere mere og gøre alt bedre. Vores ekkolodd er af overlegen kvalitet, designet og fremstillet i Europa,
Og med kundeservice døgnet rundt. Vores lystfiskere kommer altid først.

UTROLIG MÅLSKILDE
Med en målseparation på 1 cm / 0,4 ”er du i stand til let at lokalisere målarter, selv når de er blandt en skole med agnfisk. Spor selv den mindste lokke ved lodret jigging.

EKSTREM DYBDE PRÆCISION
Med CHIRP + 2 er overflade rod og støj minimalt, så du kan forvente nøjagtige ekkolodmålinger i meget lavt vand og lokalisere fisk så tæt som 15 cm fra vandoverfladen. Til den anden ekstremitet vil du være i stand til at skelne bundknusere i vand så dybt som 100 m / 330 ft.

3 STRÅLEFREKVENSER FOR ALSIDIGHED
Opdag fisk, der holder pletter hurtigere med vidvinkelbjælkerne, eller find din målart gennem ekstra tyk is med en 7 ° smal vinkelstråle.

HVAD ER CHIRP?
En traditionel ekkolod sender en enkelt frekvensimpuls ad gangen. En CHIRP (Compressed High Intensity Radiated Pulse) ekkolod sender en kontinuerlig strøm af frekvenser, der spænder fra lav til høj, og på grund af dette er ekkolodaflæsningerne meget klarere og har en højere opløsning sammenlignet med traditionelle ekkolodd.

SMART FISKELØSNING.
Kraftfuld støbt og mest avanceret CHIRP-ekkolod med tre strålefrekvenser, skarp klarhed og ekstrem nøjagtighed. Ideel til hurtigt at lokalisere målarter, der holder pletter, lokalisere rovdyrfisk og fiske i ekstreme dybder. Parret med innovativ software, Fish Deeper ™ app og webplatform, der nemt planlægger fisketure. Designet til den ultimative fiskerioplevelse.

IMPONERENDE CASTING RANGE OG BÆRBARHED.
Stikker ud til 100 m / 330 ft med solid forbindelse. Trådløs, lille og let. Passer i en tackle box og endda din lomme. Kompatibel med iOS- og Android-enheder. Genererer sit eget Wi Fi-signal for at oprette forbindelse til din smartenhed. Ingen internet- eller mobildata nødvendig.

HELT ALSIDIG.
Forskellige fiskemetoder til bestemte typer fiskeri. Anvendes til båd / kajak, kyst / bred og endda isfiskeri med sin traditionelle blitzudsigt. Fisk om sommeren eller vinteren om dagen eller natten. En ekkolod passer til alle.

BATHYMETRISK KORT OPRETTELSE.
Opret dine egne kort, og få adgang til alle dine scanninger, kort, interessepunkter, fotos og noter i Fish Deeper ™ -appen og webplatformen.

BRUGERVENLIG APP.
Se fisk, vegetation, bundstruktur, kontur, hårdhed og konsistens. Fish Deeper ™ -appen inkluderer vandtemperatur og dybde, forskellige farvepaletter til visning, valgfri ikoner, justering af ekkolodsfølsomhed og traditionel isblink.

HVAD ER NYT?

Andet udseende, skjuler meget mere magt indeni end nogensinde før, og
Giver mulighed for at udforske globale dybdekort.

Hurtig opladning af kraftfuldt batteri.
Arbejdstid op til 15 timer. Oplader til 100% på bare 2 timer.

NATFISKEDAG I KASSEN.
Du kan nemt få øje på din ekkolod i mørke og andre forhold med dårlig sigtbarhed.

ØRKEN SANDFARVE.
Samme form og størrelse med et nyt nyt look.

Funktioner:

Materiale ABS kabinet, Titanium skær
Ekkolod Type 3 Frekvens CHIRP
Frekvens (strålekegle) Smal CHIRP 675 kHz (keglevinkel 7 °)
Medium CHIRP 240 kHz (keglevinkel 20 °)
Bred CHIRP 100 kHz (keglevinkel 47 °)
Målseparation 1 cm / 0,4 tommer. Narrow Chirp
2,4 cm / 0,94 tommer. Medium kvidrende
2,4 cm / 0,94 tommer. Bredt chirp
Min Max dybde
0,15 m / 6 tommer. Smal CHIRP
0,6 m / 24 tommer. Medium CHIRP
0,8 m / 31,4 in. Bred CHIRP
100 meter
Scanningshastighed Op til 15 / sekund
Ekkolodstilstande Standard, båd, isfiskeri, onshore GPS
Temperaturføler Vandoverfladetemperaturføler i Celsius / Fahrenheit
Driftstemperatur 20 ° C til 40 ° C / 4F til 104F
GNSS (understøttede globale positioneringssystemer) GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS
Driftstid GPS ON op til 9 timer
GPS OFF i op til 15 timer
Opladningsteknologi Hurtig opladning
80% på 60 min.
100% på 110 min.
Internt batteri Li Ion, 3,8V genopladeligt, 1300 mAh
Udgangsadapter (medfølger ikke) Indgang 110V / 220V. Udgang Micro USB, 5V 2A
Forbindelse Wi Fi
Forbindelsesområde Stabil forbindelse op til 100 m / 330 ft.
Farve ørkensand
Pakkeindhold CHIRP + 2 ekkolod
USB-ledning
Neoprenpose
Fastgørelsesbolte x2
Hurtig guide
Sikkerhedsbestemmelser
Nat fiskeri CoverØnsker du flere nautisk sport og fiskeri varer fra Deeper? Hos waveinn, din online nautisk sport og fiskeri butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af nautisk sport og fiskeri varer, og andet Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2. Lige nu har vi Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for nautisk sport og fiskeri udstyr.

Funktioner Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

Med sensorer
Med sensorer
Farve
Rød
Med kort
Nej
Cartography option
Ikke velegnet
Tommer
Uden skærm

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

Dybere smart ekkolods chirp+ 2

-

Det hænger i princippet hurtigt sammen, selvfølgelig er det svært at bedømme aflæsningerne, hvis ikke man dykker ligeud og tjekker hvad der er i bund og dybde. Generelt viser den fisken ikke dårligt, for ikke at sige, at den ser den overalt. generelt er det ret bekvemt i det mindste at bestemme dybden. bestemt dyrt til prisen. på de to første fisketure viste han selvfølgelig fiskene, men mens de fodrede og soldede disse steder, så de ikke et eneste bid, hvilket er trist. Nå, måske skal du øve dig i at bestemme hans vidnesbyrd. Alt i alt en fantastisk enhed.

Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

Fantastisk produkt

-

Fantastisk fantastisk produkt, meget lille bemærkelsesværdig batterilevetid. Prøvede det på stranden i præcis fisk let at forbinde med din telefon eller tablet. Fantastisk ydeevne giver detaljer om dybde, fisk og let at bære.

Deeper Fishfinder Smart Sonar Chirp+ 2

Dybere chirp +2

-

God sælger. Hurtig forsendelse!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up