up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

DTD Head LED Lamp 3W Profi

plus
DTD

DTD Head LED Lamp 3W Profi

Produktbeskrivelse DTD Head LED Lamp 3W Profi

Specifikationer:

- 3 W-150 Im
- Batteri: 3x Aaa
- Zoom ind/ud
- Vægt: 150 G
- Aluminiumshus

Tre indstillinger:
- Fuld på
- Halvt på
- Flash
Hvis du står og mangler en DTD Head LED Lamp 3W Profi, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Elektronik udstyr fra mærker som DTD, er produceret af de bedste materialer. DTD er eksklusiv design nautisk sport og fiskeri er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye DTD Head LED Lamp 3W Profi i dag!

Funktioner DTD Head LED Lamp 3W Profi

Farve
Søvfarvet
Produkttype
Front

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up