up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

DTD Head LED Lamp 3W

plus
DTD

DTD Head LED Lamp 3W

Produktbeskrivelse DTD Head LED Lamp 3W

Hoved LED-lampe 3w


Specifikationer:

- 3 W - 120 Im
- Batteri: 3 X Aaa
- Zoom ind/ud
- Vægt: 85 G
- Aluminiumshus
- Led levetid: 100.000 timer

Tre indstillinger:
- Fuld på
- Halvt på
- Flash
Find masser af nautisk sport og fiskeri varer fra DTD, altid på lager og til den bedste pris. Hos waveinn, din online nautisk sport og fiskeri butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra DTD Head LED Lamp 3W, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner DTD Head LED Lamp 3W

Farve
Søvfarvet
Produkttype
Front

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up