up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

DTD Underwater Led Lamp 360

plus
DTD

DTD Underwater Led Lamp 360

Produktbeskrivelse DTD Underwater Led Lamp 360

Specifikationer:

360 ° lysretning
12 V
1500 lm
25 W.
Ip 68
6 M sort kabel
Forbrug: 1,3 Ah
Dæmper (LED-styring)
Produkt Lyslus Spanien 30000+ timer
66 High Power Led-lamper


Ønsker du flere nautisk sport og fiskeri varer fra DTD? Hos waveinn, din online nautisk sport og fiskeri butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af nautisk sport og fiskeri varer, og andet DTD Underwater Led Lamp 360. Lige nu har vi DTD Underwater Led Lamp 360 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for nautisk sport og fiskeri udstyr.

Funktioner DTD Underwater Led Lamp 360

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Lamper

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up