up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Fox International

Fox International

Alle ( Fox International )

Om Fox International

Fox International er et førende navn i verden af ​​fiskeri, kendt for sin forpligtelse til innovation, kvalitet og excellence. Grundlagt i Storbritannien i 1967 af Cliff Fox, har mærket en rig historie og en urokkelig hengivenhed til at levere lystfiskere med topklasse fiskeudstyr.

Fox International er et mærke med en begivenhedsrig historie og et stærkt ry for levering af topkvalitets fiskeudstyr og tilbehør. Uanset om du er en erfaren lystfisker eller lige begynder, skinner Fox Internationals hengivenhed til innovation og excellence igennem i dets omfattende sortiment af produkter, herunder fiskeudstyr, hjul, stænger, linjer, belysningsløsninger og tøj. Med Fox International ved din side kan du forbedre din fiskeoplevelse og nyde det store udendørs til fulde.

Forbedring af fiskeoplevelsen

I centrum af Fox Internationals tilbud er et omfattende sortiment af fiskeudstyr designet til at imødekomme lystfiskere af alle niveauer og fiskeriforestillinger. Uanset om du er til karpfiskeri, havfiskeri, rovfiskeri eller matchfiskeri, har Fox International fishing udstyret til at forbedre din fiskeoplevelse. Fox Internationals fiskeudstyr er berømt for sin holdbarhed og ydeevne. Fra fiskeshelters og bivvies til fiskestole og tilbehør er deres produkter bygget til at modstå de hårde forhold udendørs og give den største komfort og bekvemmelighed for lystfiskere.
Fox International fishing hjul er designet til at give glat og pålidelig ydeevne på vandet. En kritisk komponent i enhver lystfiskers værktøjskasse, Fox International fishing stænger er designet med præcision og følsomhed for øje. Deres stænger er skabt til at levere fremragende kastelængde og præcision, mens de sikrer en behagelig greb og optimal kontrol. Fiskerilinjer er forbindelsen mellem lystfiskere og fisk, og Fox International forstår deres betydning. Fox International fishing lines er kendt for deres styrke, holdbarhed og lav hukommelse, så du kan kaste med tillid og kontrol.
Fox International stopper ikke ved fiskeudstyr; de tilbyder også højkvalitets belysningsløsninger til lystfiskere. Uanset om du har brug for hovedlamper til natfiskeri eller lanterner til camping, Fox International lighting produkter er designet til at belyse dine fisketure. Komfortabel og funktionelt tøj er essentielt for enhver lystfisker, og Fox International tøj er designet til at opfylde disse behov. Fra vandtætte jakker til åndbare skjorter og holdbare fiskerbukser sikrer deres tøj, at du er forberedt på hvad som helst, elementerne kaster på dig, mens du er på vandet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk