up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Gill

Hagesmække

Hagesmække

Dametøj

Dametøj

Mandetøj

Mandetøj

Afdelinger

Både

Børnesko

Børnetøj

Dametøj

Elektronik

Fiskeriudstyr

Herresko

Herretøj

Tasker, Bokse og Kasser

Alle( Gill )

Gill

Gill er et anerkendt mærke, der i over fire årtier har været synonym med højtydende sejlsportudstyr og tøj. Med en uophørlig jagt på innovation og en dyb forståelse af sejleres behov, har Gill opnået status som et betroet navn i sejlerfællesskabet verden over. Fra tøj til jakker, handsker og støvler er Gills produkter designet til at forbedre komfort, beskyttelse og ydeevne på vandet. Gill er et britisk firma grundlagt i 1970'erne af Nick Gill, en passioneret sejler, der søgte at skabe udstyr, der kunne modstå de krævende forhold på åbent hav. Siden dets oprettelse har mærket forblivet loyalt over for produktion af premium kvalitet sejlsportudstyr, der kombinerer cutting-edge teknologi med stilfuld design.
Gill er et mærke, der personificerer ydeevne, holdbarhed og stil i sejlsportudstyr. Med en rig historie og en uophørlig jagt på fremragende har Gill etableret sig som et førende valg for sejlere verden over. Uanset om du begiver dig ud på en kystcruise eller konkurrerer i en højspændingsrace, gør Gills tøj, jakker, handsker, støvler og overordnede engagement i sejlads til fremragende brandet for alle dine sejlsportbehov.

Gill er well-known for Elevating Performance på vandet

Gill tilbyder et omfattende sortiment af tøj designet specielt til sejlere. Hvert stykke tøj er nøje udformet med avancerede materialer og konstruktionsteknikker. Fra tekniske basislag og vandtætte bukser til sejlsportshorts og UV-beskyttende skjorter er Gill tøj udviklet til at give maksimal komfort og frihed til bevægelse, mens holdbarheden bevares i barske marine miljøer. Gill jakker er højt respekterede for deres ekstraordinære præstationer og beskyttelse. Konstrueret med avancerede tekstiler, der er både vandtætte og åndbare, holder Gill jakker sejlere tørre og komfortable selv i udfordrende vejrforhold. Disse jakker har innovative designelementer som justerbare hætter, høje kraver og flere lommer til bekvemmelighed. Gill handsker er berømte for deres overlegne greb, holdbarhed og fingerfærdighed. Designet til at forbedre grebet på våde overflader, giver Gill handsker sejlere enestående kontrol og præcision. De er tilgængelige i forskellige stilarter, fra letvægtsfingerløse handsker til varmt vejrsejlads til isolerede handsker til koldt vejrbeskyttelse. Med forstærkede håndflader og fingere områder, tilbyder Gill handsker langvarig ydeevne og sikrer et sikkert og behageligt greb på reb og udstyr. Gill støvler er designet til at give optimal trækkraft og stabilitet på våde dæk. Fremstillet af holdbare materialer og med avancerede funktioner som skridsikre ydersåler og hurtigtørrende foringer, tilbyder Gill støvler pålidelig beskyttelse og komfort. Gill Sailing har en dybt forankret forbindelse til sejlerfællesskabet, der støtter professionelle sejlere og samarbejder med prestigefyldte begivenheder over hele verden. Mærkets engagement i ydeevne og innovation har gjort det til en favorit blandt sejlere på alle niveauer, fra weekenderhverv til olympiske mestre. Gills dedikation til at forbedre sejladsoplevelsen rækker ud over produktudvikling; de engagerer aktivt sejlere for at indsamle feedback og indsigter, kontinuerligt forfine deres tilbud.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk