up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Lalizas Sko Skipper

Lalizas Sko Skipper

Lalizas Sko Skipper

plus
Lalizas

Lalizas Sko Skipper

Produktbeskrivelse Lalizas Sko Skipper

Cruise i stil med Lalizas Skipper Deck Shoes.


Designet til at give komfort og holdbarhed, de er ideelle til brug på alle tidspunkter, mens de rejser på havet, slentre på land.


Skipperen sko er håndsyede eller lavet af premium mexicanske læder med råhud snøring.


Deres skridsikker gummisål har et særligt design, så de giver maksimal trækkraft og sikkerhed på alle våd og glat overflade, såsom dæk og dokker.


Deres klassiske Moccasin design giver en perfekt pasform til din egen fodens knogler.Disse alsidige sko fås i fire forskellige farvekombinationer og hver i 11 størrelser.


De fås i brun med hvid eller brun ydersål og navy blå med hvide ydersål.


Er du på udkig efter Lalizas Sko Skipper? Alle Lalizas er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Lalizas Sko Skipper og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos waveinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i nautisk sport og fiskeri udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Lalizas Sko Skipper

Lukkeanordninger
Snørebånd
Farve
Brun

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up