up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Lalizas Sko Skipper

Lalizas Sko Skipper

Lalizas Sko Skipper

plus
Lalizas

Lalizas Sko Skipper

Produktbeskrivelse Lalizas Sko Skipper

Krydstogt i stil med Lalizas Skipper Deck Sko. De er designet til at give komfort og holdbarhed og er ideelle til brug på alle tidspunkter, mens du rejser til søs, når du rusler på land.
Skipper-skoene er syet i hånden eller fremstillet af premium mexicansk læder med ruskind snørring.
Deres skridsikre gummi ydersål har et specielt design, så de giver maksimal trækkraft og sikkerhed på enhver våd og glat overflade, såsom dæk og dokker.
Deres klassiske moccasin-design giver en perfekt pasform til din egen fots knoglestruktur.
Disse alsidige sko fås i fire forskellige farvekombinationer og hver i 11 størrelser.


Er du på udkig efter Lalizas Sko Skipper? Det er waveinn mest solgte vare, din online nautisk sport og fiskeri butik. Prisen er 91.99 $, i en begrænset periode! Hos waveinn, får du flest fordele og finde mange flere Lalizas, til de bedste priser. Alle vores nautisk sport og fiskeri vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Lalizas Sko Skipper

Lukkeanordninger
Snørebånd
Farve
Blå
Anbefalet brug
Navigation
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up