Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Lokker

Lokker nautisk sport og fiskeri

Find et bredt udvalg af Lokker-produkter til nautisk sport og fiskeri. Oplev de bedste tilbud hos waveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Lokker

Mærker for Lokker

Hvordan vælger man lokker til fiskeri?

Crankbaits

Crankbait er et vigtigt redskab til fiskeri, især i ferskvandsmiljøer. Disse crankbaits efterligner bevægelsen og udseendet af agnfisk, hvilket gør dem yderst effektive til at tiltrække rovfiskearter som bas, gedde, muskie, sandart og andre.

Flue lokker

Fluelokker er designet til at efterligne forskellige insekter, agnfisk eller andre vandlevende organismer, som fisk lever af. Der er adskillige fluemønstre tilgængelige, hver beregnet til at efterligne en bestemt type bytte. De omfatter streamers, tørfluer og nymfer.

Glidelokkemad og svømmeagn

Glidelokkemad er typisk hårdføre lokker, der har en sammenføjet konstruktion, så de kan bevæge sig i en side til side eller glidende bevægelse, når de hentes gennem vandet.
Disse lokkemad er normalt designet til at have en langsom, jævn og bred side til side handling, der efterligner bevægelsen af sårede eller flygtende agnfisk. Svømmelokkemidler kan være hårde eller bløde lokker, der ligner agnfiskens udseende og svømmevirkning.
De har normalt en naturtro profil med detaljeret kropsformning, finner og ofte en pagajformet hale, der skaber en realistisk svømmebevægelse, når de hentes.
Svømmelokkemad kommer i forskellige størrelser, fra små, der egner sig til at fange panfisk til større versioner, der er rettet mod større gamefish som bas eller gedde.
De er alsidige og kan hentes ved forskellige hastigheder, hvilket gør det muligt for lystfiskere at efterligne forskellige svømmehandlinger af naturlige byttedyr.

Jighoveder og Jigs

Jighoveder er bly eller wolframvægte støbt på en krog og er designet til at blive brugt sammen med blød plastagn eller levende agn. Designet omfatter typisk et vægtet hoved og en krog, der stikker ud fra vægten.
De kommer i forskellige former, der hver tilbyder forskellige handlinger og anvendelser baseret på vandforhold og målarter.
Jighoveder er alsidige og almindeligvis brugt til bundfiskeri, vertikal jigging eller kaste og apporteringsteknikker. De giver lystfiskere mulighed for at præsentere agn effektivt i forskellige dybder og strukturer.
Jigs er fiskelokker, der består af et vægtet hoved støbt omkring en krog, ofte med et skørt lavet af silikone eller andre materialer for at efterligne udseendet af agnfisk eller insekter.
De kan bruges med eller uden ekstra agn, og deres design giver mulighed for forskellige fisketeknikker som f.eks. at vende, kaste, svømme eller trække langs bunden.

Poppers

Poppers er en form for kunstig lokkemiddel eller flue. Poppers er designet til at efterligne bevægelsen og udseendet af et lille vandlevende væsen, såsom en frø eller en agnfisk, der skummer eller sprøjter hen over vandoverfladen.

Stenfiskeri

Stenfiskeri involverer målretning mod fiskearter, der bebor klippefyldte områder, såsom klippefyldte kyster, moler, bølgebrydere og klippefremspring. Det kan være en spændende fisketeknik, der kræver noget specialiseret viden og redskaber.

Bløde lokker

Bløde lokker er et populært valg blandt lystfiskere til fiskeri. Bløde lokker er typisk lavet af bløde, fleksible materialer som silikone eller gummi. De er designet til at efterligne udseendet og bevægelsen af forskellige byttefisk eller andre vandlevende væsner.

Spinnerbait

Spinnerbait er alsidige og populære fiskelokker, der består af en sikkerhedsnålsformet trådramme, der er udsmykket med et eller flere spindende metalblade. De er yderst effektive til at målrette en bred vifte af fiskearter, især rovfisk som bas, gedde, muskie og andre i både ferskvands og saltvandsmiljøer.
Spinnerbaits har roterende klinger fastgjort til trådrammen. Disse blade skaber glimt og vibrationer, når de snurrer gennem vandet, efterligner udseendet og bevægelsen af flygtende agnfisk og tiltrækker rovfisk.

skeer

Skeer er opkaldt efter deres ske lignende form, som skaber en slingrende og blinkende handling i vandet, der efterligner skadede agnfisk. Denne bevægelse kan lokke rovfisk til at slå. Fiskeskeer er typisk lavet af metal, såsom messing, kobber eller rustfrit stål.

Mere om fiskeri :
Mere om fiskeri inkluderer tilbehør til lokker, WTD, exciters, sabiki rigge, fluebinding, trolling bløde lokker, eging, naturlig lokkemad og ål. Du kan købe alle disse ting fra disse mærker: Shimano Fishing , Daiwa , Rapala , Fox International , Hart , Mikado , Vercelli og Berkley .