up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW

Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW

Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW

Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW

plus
Lowrance

Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW

Produktbeskrivelse Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW

Fra verdens bedst sælgende serie af fishfinders kommer HOOK Reveal, en ny fishfinder/kortplotter med en af vores mest populære funktioner – FishReveal™. Dette kraftfulde fiskefindeværktøj kombinerer den dokumenterede målidentifikation af Lowrance CHIRP-ekkolod med billeder i høj opløsning af bunddetaljer og struktur fra DownScan Imaging™. Det giver dig den ultimative fiskevisning, så du kan målrette fisk og få det bedste overblik over, hvordan de forholder sig til strukturen uden behov for en CHIRP DownScan Imaging™ splitscreen-skærm.

HOOK Reveal er designet til at få mest muligt ud af din tid på vandet og sikrer, at du får det bedste ekkolodsbillede hver gang med Autotuning Sonar, en unik funktion, der automatisk justerer ekkolodsindstillingerne, når fiskeforholdene ændrer sig. Vores 83/200 og 50/200 HDI-modeller giver forbedret ekkolodsydelse på dybt vand, plus med vores TripleShot-modeller kan du dække mere vand på kortere tid med dobbelt så stor ekkolodsdækning som andre fishfinders.

HOOK Reveal kommer med C MAP-kortkompatibilitet for at få dig på fisken, såvel som Genesis Live-kortlægning i realtid. Kortlæg ukendte områder – ned til ½ fods konturer – med Genesis Live.


Funktioner:

FishReveal™
Genesis Live Real Time Mapping
Autotuning ekkolod
Fordoble sonardækningen af andre ekkolod
SplitShot-transducer med High CHIRP og DownScan Imaging™
Forudindlæst verdensomspændende basiskort
SolarMAX™ skærm
Nye farvepaletter, der finder fisk
Optimeret tastatur med one-touch adgang til nøglefunktioner
Kortlægningsmuligheder omfatter C MAP, C MAP Genesis, Navionics® og mere
MicroSD-kortslot
Nem montering af instrumentbræt eller kardanbeslag foran


Kommer med:
Splitshot Skimmer Xdcr
000 14028 001
Du vil dække mere vand på kortere tid og nemmere finde fisk og struktur med SplitShot 2 i 1 ekkolod. SplitShot Skimmer®-transduceren har vidvinkel, High CHIRP-ekkolod med dobbelt ekkolodsdækning af de fleste fiskeekkolod plus DownScan Imaging™ med billedlignende udsigter af fisk og fisk, der holder struktur.

Beslag + knopper: 7´´ G2t/G3/Elite/krog
000 11019 001
Kardanbeslag og til HDs 7 Gen2 Touch, Elite 7

Standard sprogpakke: afrikaans/afrikaans, dansk/dansk, tysk/tysk, engelsk (US), engelsk (UK), spansk/español, finsk/suomi, fransk/français, græsk/Ελληνικά, islandsk/íslenska, italiensk/italiensk, hollandsk/nederlandsk, norsk/norsk, portugisisk (Brasilien)/Português (BR), portugisisk (Portugal)/Português (PT), svensk/svensk;


I KASSEN:

HOOK² / Reveal & Cruise Power-kabel (5/7/9/12)
SIKRING 1 Sæt med 3 x 3 ampere sikringer
HDS 7 gen3/gen2 Touch/HOOK/Elite 7 kardanbeslag og knapper
HOOK² / Reveal TripleShot Skimmer Transducer
HOOK² / Reveal 7/9/12 hjørneclips
Hvis du står og mangler en Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Elektronik udstyr fra mærker som Lowrance, er produceret af de bedste materialer. Lowrance er eksklusiv design nautisk sport og fiskeri er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW i dag!

Funktioner Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW

Med sensorer
Med sensorer
Farve
Sort
Med kort
Med kort
Cartography option
Velegnet
Tommer
7.0-9.9

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Lowrance Med Transducer Og Diagram Hook Reveal 7 TripleShot ROW

Lowrance hook afslører 7 tripleshot

-

Vi starter fra forsendelsen, pakken er godt pakket og alt er perfekt. Jeg har ikke prøvet enheden selv i dag 04/07, men at se det ser godt ud. Jeg vil snart opdatere anmeldelsen

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up