up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Lowrance TripleShot Skimmer

plus
Lowrance

Lowrance TripleShot Skimmer

Produktbeskrivelse Lowrance TripleShot Skimmer

TripleShot Skimmer Transducer.Er du på udkig Lowrance TripleShot Skimmer? Hos waveinn finder du altid Transducere, fra de bedste mærker, det kunne være fra Lowrance, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra nautisk sport og fiskeri butikken.

Funktioner Lowrance TripleShot Skimmer

Effekt
Fra 0 til 0,60 kW
Farve
Sort
Installation
Agterspejl

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Lowrance TripleShot Skimmer

Godt

-

Var hurtig levering fremragende service Tak

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up