up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Minnkota Endura Max Poop

plus
Minnkota

Minnkota Endura Max Poop

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Minnkota Endura Max Poop

Med den helt nye Endura Max, er den dag ikke slut, før du siger dens over. Den effekt af Digital Maximizer holder dig ud på vandet op til fem gange længere på en enkelt opladning. Så får du mere tid på vandet, og mere tid til at fange fisk. Få behageligt, kan det tage et stykke tid.


Tilgængelige Thrust Niveauer


40, 45, 50, 55


Specifikationer


Kontrol Teleskop Håndtag

Shaft Længde 36 ", 42"

Prop Power Prop

Composite Shaft Ja

Digital Maximizer Ja

Cool, Quiet Power Ja


Find masser af nautisk sport og fiskeri varer fra Minnkota, altid på lager og til den bedste pris. Hos waveinn, din online nautisk sport og fiskeri butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Minnkota Endura Max Poop, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Minnkota Endura Max Poop

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up