up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Minnkota MKR 12 Quick Connector

plus
Minnkota

Minnkota MKR 12 Quick Connector

Produktbeskrivelse Minnkota MKR 12 Quick Connector

Features:


For ledninger, hvor der ikke kan bruges en stik og stikkontakt.

Heavy duty 10 gauge stik.


Køb dine egne Minnkota MKR 12 Quick Connector til kun 15.99 $. Lavet af Minnkota, Minnkota MKR 12 Quick Connector er på lager i mange størrelser og farver. Hos waveinn, tilbyder vi de bedste priser på nautisk sport og fiskeri. Se et stort udvalg af Stik i vores Elektronik afdeling.

Funktioner Minnkota MKR 12 Quick Connector

Farve
Sort
Rød
Produkttype
Stik

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Minnkota MKR 12 Quick Connector

+

-

Fantastisk produkt, hurtig levering, tak

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up