up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

banner campana

OM WAVEINN

Waveinn er den perfekte online fiskeri- og sejladsbutik for entusiaster, der ønsker at tage deres eventyr til det næste niveau med de bedste fiskeriprodukter.

banner detalle

Hvor ligger Waveinn?

Waveinn er en del af Tradeinn-gruppen, der ligger i Celrà (Girona, Spanien) på Calle Pirineus, 9. Waveinn er en onlinebutik specialiseret i salg af sportsudstyr. Fra Waveinn- faciliteterne i Spanien sendes alle slags sportsprodukter over hele verden.

Hvor kan du købe fra Waveinn?

Fra hele verden! Via Waveinn kan du købe alle former for sportsudstyr, og vi sender det direkte til dit hjem eller til et indsamlingssted, uanset hvor du er i landet. Nogle af de lande, vi sender til, er Argentina, Brasilien, Mexico, Chile, Ecuador, Peru, Colombia, Sydafrika, USA, Canada, Australien, Indien, New Zealand, Malaysia, Filippinerne, Spanien, Storbritannien, Frankrig, Italien, Schweiz, Holland, Polen, Portugal, Danmark, Sverige, Finland, Norge og Rusland. Hvis dit land ikke vises på listen over lande øverst til venstre på din skærm, betyder det, at vi ikke sender til det pågældende land. Bemærk, at produkterne fra nogle af de mærker, vi sælger, ikke er autoriseret til at blive sendt i nogle bestemte lande på grund af brandets distributionspolitik.

Hvilken type materiale sælges på Waveinn?

Hos Waveinn, din online fiskeri og nautiske butik, finder du fiskerveje, fiskeruller og tilbehør fra de bedste mærker som Evia, Rapala, Asari, Hart, Kali, Shimano, Daiwa, Yokozuna, Grauvell, Lowrance, Musto, Helly Hansen , Humminbird, entre otras. Der er mange typer fiskeri såsom spinning, rockfiskeri, surfcasting, kørefiskeri, kup, engelsk og bolognese fiskeri, tung casting, sardin og brød. Som en online nautisk butik og officiel distributør af mere end 700.000 artikler ,, Waveinn tilbyder et bredt udvalg af produkter til fritidsbådudstyr, nautiske reservedele, marineelektronik, GPS, tilbehør til bådesikkerhed, AIS-modtagere, nødblus, redningsveste og seler eller redningsflåder.

banner detalle

Det er pålideligt at købe form Waveinn?

Waveinn er en af de 17 butikker, der er specialiseret i sportsgrene i Tradeinn-gruppen, med over 1.000.000 legitime produkter og over 1.500 pålidelige mærker, der kan leveres til over 190 lande rundt om i verden.
Vi stoler på udtalelsen fra mere end 20 millioner kunder, der har købt på en helt sikker måde i Waveinn og dermed har haft en god oplevelse af køb i din pålidelige onlinebutik.

Er det sikkert at købe hos Waveinn?

At købe hos Waveinn er helt sikkert. Tradeinn lægger stor vægt på sikkerhed i onlinetransaktioner og betalinger . Af denne grund er alle køb, du foretager på vores hjemmeside, 100% sikre.
Waveinn har indgået et samarbejde med Adyen og Secure Payments for at garantere maksimal sikkerhed i betalinger og forebyggelse af svig og misligholdelse. Uanset om du betaler med kreditkort eller foretager en bankoverførsel, kan du stole på, at ordren foretages i et sikkert miljø. Hvis vores sikkerhedsafdeling har mistanke om en anomali eller bedrageri, forbeholder Waveinn sig retten til til enhver tid at annullere transaktionen for at tilbyde dig sikkerhed. Dine bankoplysninger er beskyttet og krypteret med den mest avancerede teknologi. De sendes til serveren på en fuldt krypteret måde via protokollen SSL (Secure Socket Layer) og behandles i et helt sikkert miljø i vores bank. Tradeinn registrerer ikke disse data på noget tidspunkt for at garantere, at betalinger er 100% sikre.
Derudover har Waveinn opnået Confianza Online-forseglingen, der garanterer brug og navigation på nettet på en rolig og fuldstændig sikker måde på Internettet.

¿Hvad synes kunderne om Waveinn?

Vores kunder er vores prioritet, vi forstår deres behov og lytter aktivt til deres tvivl for at give dem en løsning.
Vi er forpligtede over for vores kunder, og takket være deres kommentarer og meninger forbedrer vi løbende vores processer og tilpasser vores tjenester til deres behov.
Vi forstår, at købetilfredshed og service er vigtig, vores kunder har total frihed til at udsætte positive point og forbedringspoint gennem deres anmeldelser . De kan bedømme vores produkter direkte på vores hjemmeside og vores service på platforme som Google Reviews og Verified Reviews .
Hvis du vil vide, hvad de synes Klik her

banner detalle

Hvad er fordelene ved at købe fra Waveinn?

At købe hos Waveinn er 100% pålidelig. Du finder de bedste tilbud og de bedste priser med mere end 1.500.000 produkter til rådighed at vælge imellem med fuld sikkerhed.
Du kan finde ud af om alle vores nyheder og lanceringer ved at abonnere på vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi invaderer ikke din postkasse.
Dine køb belønnes, for hvert køb, du foretager, modtager du CoINNs , vores virtuelle valuta, der skal indløses ved fremtidige køb.
Giv din mening og vind , det er rigtigt! Du vinder ikke bare for at købe, du vinder for at give din mening, dele din mening og vinde CoINNs , indløse dem som rabat på dine næste køb
Hvis du er bekymret for returnering af produkter, har vi et retursystem, der giver dig mulighed for at returnere dit produkt sikkert og meget mere økonomisk.
Vores produkter har fulde beskrivelser og 360 graders fotos, der giver dig mulighed for at se produktet som om det var foran dig.
I tilfælde af problemer med din ordre eller bekymringer kan du kontakte vores kundeserviceteam klar til at svare dig på dit sprog. En personlig kundeservice, der hjælper dig med det samme. Vores team er tilgængeligt 24 timer i døgnet via chat, e-mail eller telefon.

Hvordan indløser jeg mine mønter?

Dine køb og dine meninger modtager en præmie, vores loyalitetsprogram giver dig mulighed for at akkumulere CoINNs for at veksle dem til rabatter på produkter i nogen af vores butikker. Husk at for at akkumulere dine CoINNs skal du være logget ind på din konto, før du foretager købet.
Find flere oplysninger om, hvordan du indløser dine CoINNs ved at klikke her

Kan CoINNs bruges sammen med rabatkuponer?

Når du foretager dit køb online hos Waveinn , kan du kun bruge CoINNs eller en enkelt rabatkupon pr. Ordre. Mønter og rabatkuponer kan ikke anvendes på det samme køb. De anvendes separat og er ikke kumulative. For eksempel, hvis du har 100 CoINNs og en rabatkupon, kan du ikke bruge begge i samme køb og akkumulere deres værdi.
Husk, at rabatkoder gælder for visse produkter. CoINNs gælder dog for alle dine indkøb. Hvis du beslutter ikke at bruge CoINNs, når du afgiver en ny ordre, forbliver de også tilgængelige til næste køb.

banner detalle

Hvordan oprettes en konto eller logger ind?

For at oprette en konto skal du gå til øverste højre del af skærmen, klikke på afsnittet MIN KONTO . Udfyld den enkle og hurtige formular, hvor du skal inkludere de ønskede data, såsom navn, e-mail-adresse og en adgangskode. Klik på knappen Opret KONTO, så er din konto klar til brug. For at logge ind skal du indtaste e-mail-adressen og den adgangskode, du brugte til at oprette din konto og klikke på knappen Log på .
Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på knappen Glemt adgangskode , indtaste din e-mail-adresse, og du vil modtage en e-mail og et link til at nulstille din adgangskode.

Hvordan gemmer jeg en vare til senere køb?

Hvis du har set et produkt, du kan lide, kan du gemme det på ønskelisten og købe det senere uden at skulle kigge efter produktet igen. Klik blot på hjertet, tilføj til den ønskeliste, som du finder i alle produktfiler. Og automatisk gemmes artiklen i MIN KONTO på din liste over yndlingsprodukter. Du kan konsultere ønskelisten, når du vil og se alle de sportsudstyr, du har gemt.

banner detalle

Hvordan får man en promo-kode til Waveinn?

Vores produkter har konkurrencedygtige priser på markedet, men der er dog visse produkter eller mærker, hvor der kan gives en ekstra rabat.

Husk, at disse typer kampagner ikke gælder for alle produkter eller mærker, men du kan gemme din kode til brug ved dine næste køb.

For at modtage vores kampagner skal du være tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage alle oplysninger om produkttilbud eller rabatter samt Black Friday og de bedste juletilbud.

Kan to rabatkoder bruges på samme tid?

Rabatkoder anvendes separat, du kan ikke anvende to rabatkoder på det samme køb.
CoINNs og rabatkoder kan ikke anvendes på det samme køb, de anvendes separat.
Husk, at rabatkoder gælder for visse produkter, men dine CoINNs gælder for alle køb.


banner detalle

Hvorfor er Waveinn så billig?

Som autoriseret distributør kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser på alle produkter med garanti for den laveste pris . Vi har de bedste tilbud og salg på markedet, så uanset hvad du køber, får du altid den bedste værdi for pengene. Find de bedste tilbud og tilbud på sportsudstyr, og benyt vores sorte fredag for at få den billigste pris på dit online køb.

Kan jeg finansiere mit køb i Waveinn?

For at finansiere dit køb kan du anmode om Klarna-tjenesten, der giver dig mulighed for at foretage købet i øjeblikket og betale gebyrer uden renter. Det er en helt sikker og pålidelig metode. For at finde ud af om Klarna er tilgængelig i dit land Klik her

banner detalle

Hvilket transportfirma leverer min ordre?

Vi ved, at vores kunder ønsker deres produkter så hurtigt som muligt, og derfor tilbyder vi flere transportalternativer til din ordre.
Inden du gennemfører din købsproces og registrerer dine data, tilbyder vores system dig forskellige transportalternativer, som vil være tilgængelige for at levere produktet på destinationen.
Vi har et stærkt netværk af transportører, der kan betjene dig og levere din pakke i mere end 190 lande over hele verden på en 100% sikker og pålidelig måde og i dit hjem. Du kan kontakte dem på det tidspunkt, du foretrækker, vi stiller din operatørs kontaktperson til rådighed Klik her

Sender du gratis?

I øjeblikket betales transportomkostninger af kunden . Forsendelsesprisen afhænger af volumen, varens vægt og leveringsland. Forsendelsesomkostningerne tilføjes prisen på alle produkter. Gennem samarbejde med de største transportvirksomheder som DHL, SEUR, UPS, MRW og lokale posttjenester tilbyder Waveinn flere transportalternativer med markedets mest konkurrencedygtige forsendelsespriser. Tilføj det produkt, du vil købe, i indkøbskurven, og vælg den transportmetode, der passer dig bedst.

banner detalle

Hvad er Waveinn sociale netværk?

Følg os på sociale medier for at holde dig opdateret med vores nyheder og nye produktlanceringer.

Facebook
Twitter

banner detalle

Hvordan kontaktes Waveinn kundeservice?

Når vi tænker på vores kunder, har vi oprettet et afsnit med ofte stillede spørgsmål, der kan løse alle dine tvivl eller bekymringer . Hvis du selv ikke besøger vores FAQ-sektion, har du ikke været i stand til at løse dine problemer, er vores kundeserviceteam klar til at besvare dine spørgsmål når som helst på dagen. Kundeservice tilgængelig 24 timer i døgnet og klar til at hjælpe dig på dit sprog.
Kontakt vores team via whatsapp , online chat eller ved at sende en e-mail direkte til support@tradeinn.com

clouse menu Luk