up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Plastimo

Plastimo

Afdelinger

Alle ( Plastimo )

Om Plastimo

Plastimo har været en trofast ledsager for maritim fællesskabet i årtier, og tilbyder et bredt udvalg af maritimt udstyr, der prioriterer kvalitet, holdbarhed og funktion. Fra tøj til bådmaterialer, dækudstyr til søkort, lygter til kompasser, solbriller til sko, Plastimo forbliver det foretrukne mærke for dem, der søger excellence i alle deres maritime bestræbelser.

Navigering Excellence siden 1963

Plastimo's nautiske tøjkollektion er designet til at kombinere stil og funktion. Plastimo nautisk tøj holder dig smart og sikrer samtidig, at du forbliver tør og behagelig under dine søeventyr. Plastimo's dedikation til maritim excellence udvides til bådmaterialer. De tilbyder højkvalitets Plastimo materiale til både og tilbehør, herunder bådfender, kloker og riggekomponenter. Disse produkter er designet til at modstå det barske marine miljø, hvilket sikrer sikkerheden og levetiden for din båd. Plastimo's dækudstyr omfatter et bredt udvalg af varer, der er essentielle for glat sejlads. Plastimo dækudstyr sikrer, at du har de rigtige værktøjer til at gøre din tid på vandet behagelig og problemfri.
Navigering på havet kræver præcis information, og Plastimo leverer med deres søkort. Med Plastimo marine kort kan du planlægge din rute med tillid. Når natten falder eller du finder dig selv i et mørkt kahyt, kommer Plastimo lygter til redning. Disse robuste og pålidelige lygter er bygget til at modstå kravene fra det marine miljø, så du kan navigere præcist. For præcis navigation er en pålidelig kompas essentiel. Plastimo tilbyder et udvalg af kompasser designet til maritim brug, hvilket sikrer nøjagtige læsninger og pålidelig ydeevne. Stol på Plastimo kompasser til at holde dig på den rigtige kurs.
Beskyttelse af øjnene fra solens stråler er afgørende på vandet. Plastimo solbriller tilbyder både stil og UV-beskyttelse, med polariserede linser, der reducerer glansen, så du kan se klart og komfortabelt, selv i de lyse betingelser. Plastimo's dedikation til komfort og funktion udvides til deres fodtøj. Deres nautiske sko er designet til at give en god greb på våde overflader, sikre stabilitet under ophold om bord. Med Plastimo sko kan du bevæge dig sikkert omkring din båd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk