Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Quick Italy

Om Quick Italy
Quick Italy, et anerkendt navn inden for søfartsindustrien, har været et synonym for excellence, innovation og pålidelighed i over tre årtier. Firmaet blev grundlagt i det maleriske kystby Italiens, og blev grundlagt på principperne om passion for havet og en forpligtelse til at levere højkvalitets marineudstyr. I dag står Quick Italy som en global leder inden for produktion af bådudstyr, ankervinsjer, vindmøller, fjernbetjeningsanordninger til vindmøller og vandvarmer, der sikrer sikkerhed og komfort til søfarende over hele verden. Quick Italys rige historie, engagement i kvalitet og innovative ånd har gjort det til et anerkendt navn inden for søfartsindustrien. Deres bådudstyr, ankervinsjer, vindmøller, fjernbetjeningsanordninger til vindmøller og vandvarmer er designet til at forbedre sejleroplevelsen og tilbyde sikkerhed, pålidelighed og komfort til søfolk verden over. Uanset om man udforsker rolige kystvande eller foretager eventyrlige rejser, er Quick Italy din partner i at forbedre søfarts-excellence.
Forbedring af Søfarts Excellence

Quick Italy bådudstyr er et vidnesbyrd om mærkets urokkelige dedikation til at forbedre sejleroplevelsen. Skabt med præcision og ved hjælp af state-of-the-art-teknologi, omfatter deres bådudstyr et bredt udvalg af produkter, fra elektriske tilbehør til kontrolpaneler, så alle aspekter af din båd fungerer problemfrit. Quick Italy ankervinsjer er udviklet til at give pålidelige ankerløsninger. Med fokus på holdbarhed og ydeevne kan disse vinsjer let sikre din båd, selv i vanskelige forhold. Quick Italy ankervinsjer er designet til at imødekomme de specifikke behov for forskellige bådstørrelser og typer, hvilket giver sejlere ro i sindet, mens de er i anker. Quick Italy vindmølle er et udtryk for mærkets engagement i innovation. Disse effektive og robuste vindmøller er skabt til at håndtere de krævende opgaver med at hæve og sænke anker let. Quick Italy-vindmøller er udstyret med avancerede funktioner og materialer, der sikrer optimal ydeevne og holdbarhed. De er essentielle værktøjer til at sætte anker og fortøje, hvilket forbedrer sikkerheden og bekvemmeligheden om bord. Quick Italy vindmølle fjernbetjening tilføjer et lag af bekvemmelighed til dine maritime eventyr. Med et brugervenligt grænseflade og en pålidelig trådløs forbindelse giver denne fjernbetjening dig mulighed for at betjene din vindmølle på afstand. Quick Italy vandvarme tager hensyn til søfarendes komfortbehov. Disse vandvarme er bygget med fokus på energieffektivitet og hurtig opvarmning, så du har adgang til varmt vand, når du har brug for det. Quick Italys engagement i kvalitet og sikkerhed sikrer, at deres vandvarme er en værdifuld tilføjelse til enhver båd, der giver hjemmets komfort til havet.