up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Railblaza Skinnemonteringsstøtte

Railblaza Skinnemonteringsstøtte

Railblaza Skinnemonteringsstøtte

Railblaza Skinnemonteringsstøtte

Railblaza Skinnemonteringsstøtte

plus
Railblaza

Railblaza Skinnemonteringsstøtte

Produktbeskrivelse Railblaza Skinnemonteringsstøtte

RailMount 32 41 bådbane og Hobie kajak mount, der fastgør og sikkert holder RAILBLAZA tilbehør.

RAILBLAZA RailMount 32 41 er et bundbeslag, som giver mulighed for sikker og nem vedhæftning af alle RAILBLAZA tilbehør til dine skinner. RailMount kan monteres på både runde og firkantede bådskinner, hvor 32 41 er specielt designet til at passe til Aka-skinnerne og H Rails på Hobie kajakker.

Denne skinne mount er ideel til dem, der har brug for at bruge den til at holde forskellige tilbehør, eller dem, der ønsker at ændre placeringen af ​​deres Rod Holder II, Fillet Table eller GPS Three Axis Platform. RailMount er simpelthen skruet sammen med ingen boring påkrævet, så det let kan flyttes til et andet sted, så din skinne er så god som ny!

RailMount 32 41 kan fastgøres til både runde og 32 mm (1,25 in) skinner og til 41 mm (1 5/8 ") skinner, herunder skinner på Hobie kajak-stifterne og de fleresidige Hobie H-skinner. Det betyder, at der kan bruges mere tid på de vigtige ting som fiskeri, dykning og kajaksejlads i stedet for på dine skinnebeslag. Alt installations hardware leveres inklusive; adaptere, gummihåndtag, selvklæbende greb og de nødvendige skruer i rustfrit stål.

Byggematerialer:

RailMounts - UV-stabiliseret glasfiberforstærket nylonplast

StarPort - UV-stabiliseret AES-plast

Indlæg - Gummi

Låse Slide - UV stabiliseret PC plast

Pakning - UV-stabiliseret TPE Gummi

Rustfrit stål fastgørelseselementer

Hvad du får:

1 x RailMount 32 41 lister (2 stk.)

1 x StarPort

1 x vejr tæt pakning og omslag

2 x glidende gummiindsatser

2 x Hobie H Rail gummiindsatser

4 x afstandsstykker

2 x M6 x 65 mm maskinskruer og molybondbelagte nødder


Er du på udkig efter Railblaza Skinnemonteringsstøtte? Det findes på lager hos waveinn, din online nautisk sport og fiskeri butik. Hos waveinn kan du altid finde nautisk sport og fiskeri, masser af udstyr fra Railblaza. Skynd dig at købe Railblaza Skinnemonteringsstøtte, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk waveinn´s store sortiment af nautisk sport og fiskeri.

Funktioner Railblaza Skinnemonteringsstøtte

Farve
Hvid
Produkttype
Supports

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up