up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Raymarine I40 Depth Display

Raymarine I40 Depth Display

Raymarine I40 Depth Display

plus
Raymarine

Raymarine I40 Depth Display

Produktbeskrivelse Raymarine I40 Depth Display

Den I40 er en ultra kompakt maskine designet til små længder, så det fylder meget lidt plads, og du har en enkel og intuitiv dybdegående information om alt hvad du behøver til navigation.


Den indeholder også oplysninger om den mindste dybde fundet i løbet af den tid, at enheden er tilsluttet.


I40 serien er tre digitale displays mest: Speed ​​??, hastighedskontrol, Bidata (hastighed og temperatur) og Wind (Wind Control), Alle af dem er hold i lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.


Alle I40 serien er designet til at være nemt at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.


En anden funktion deles af alle Raymarine-enheder, og I40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.


Den i serien


Raymarine hele spektret af den enhed, jeg serien i70 cockpit repeatere Multidata tilslutte sig den nye serie i50, i40 og i60. fire forskellige produktgrupper, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de supplerer hinanden.


Den i60 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin høje ende repeater, de i50 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter og tænke småt længder Raymarine I40 serien har, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos nautisk sport og fiskeri. Køb Raymarine I40 Depth Display, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som nautisk sport og fiskeri, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. waveinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Raymarine I40 Depth Display

Farve
Søvfarvet
Sensorer
Dybde
Produkttype
Sensorer

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up