up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Raymarine Transducer Service Kit

plus
Raymarine

Raymarine Transducer Service Kit

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine Transducer Service Kit

ST40 / 60 Kit Palette / Trans Wheel. Glidende TH

Hos waveinn har vi kun høj kvalitets nautisk sport og fiskeri vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Raymarine Transducer Service Kit? Er heldet med dig! Vi har waveinn i vores online Elektronik katalog og Transducere, vi tilbyder nautisk sport og fiskeri, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Raymarine Transducer Service Kit

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Raymarine Transducer Service Kit

Fast!

-

Har lige brug for det nye skovlhjul og pin. Dette sæt inkluderer "klap", der går i det gennemgående skrog for at langsomt vand komme ind, mens du indsætter det tomme stik, men det behøver jeg ikke ... endnu ... så købte hele kittet. De fleste gange kræver det kun en god rengøring, men de forseglede lejer i midten af plasthjulet kan også klemmes sammen. I stedet for at forsøge at på en eller anden måde åbne delen og fikse små lejer for at bestille et nyt hjul og stiftudskiftning.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up