Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Shimano Fishing

Shimano Fishing
Om Shimano Fishing
Shimano er en af de førende mærker, der tilbyder alle slags højkvalitetsfiskeriudstyr. Shimano Fishing er et japansk mærke, som skabte fiskedivisionen i 1970, og hovedkvarteret ligger i Sakai, Osaka Prefecture. Mærket har tjent til at skabe de mest innovative produkter med stor præcision gennem alle disse år. Den avancerede teknologi gør alle disse produkter til de bedste for at have den ultimative fiskeoplevelse.
Shimano Fishing har forpligtet sig til at lave de perfekte produkter ved konstant at forbedre sine egenskaber og introducere nye og moderne teknikker dagligt. Fremstillet med premium kvalitet materiale og det bedste greb for at give en god komfort. Shimano tilbyder alt inden for fiskeri for at gøre din tur mere afslappende og sjov. Ud over at tilbyde den bedste kvalitet, tilbyder virksomheden også certificerede og testede produkter.

Shimano tilbyder en fremragende variation af fiskeripraksis

Shimano tilbyder topklasse udstyr med mange forskellige modeller til enhver krav. Mærket har et bredt udvalg af Shimano fiskestænger, som kommer i en række stilarter, der er egnede til alle. Disse stænger kommer i en række muligheder med god spinningfunktioner for at kunne præstere på det højeste niveau. Derudover kommer Shimano fiskehjul med mange funktioner og en stor spinningevne. På grund af denne funktion er de de mest populære hjul blandt lystfiskere, da de ved værdien af dette produkt.
Et andet godt produkt er Shimano fiskestang, det bedste fiskeriudstyr. Den højkvalitets fiskestænger er designet perfekt for at give den bedste oplevelse for let eller ferskvandsfiskeri.
Ud over fiskeriudstyr tilbyder mærket også andre fiskerirelaterede varer såsom sko og rygsække. Shimano fiskesko er perfekte til fiskeri både på båd og uden for båd. De er lavet af hurtigtørrende mesh-stof for at give større komfort hele dagen. Disse sko er meget lette med åbne designs og antislip-såler for at hjælpe dig med at stå let på våde og glatte overflader som dek. Til sidst er Shimano fiskerygsæk det perfekte valg til hver fiskeriaktivitet. De er de mest holdbare med slidstærkt materiale til tunge forhold.