up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Simrad Til SimNet Micro C

plus
Simrad

Simrad Til SimNet Micro C

Produktbeskrivelse Simrad Til SimNet Micro C

Micro C kvindelige til SimNet 4 m (13 ft) kabel, der forbinder et NMEA 2000 produkt til en SimNet rygrad

Er du på udkig efter Simrad Til SimNet Micro C? Det findes på lager hos waveinn, din online nautisk sport og fiskeri butik. Hos waveinn kan du altid finde nautisk sport og fiskeri, masser af udstyr fra Simrad. Skynd dig at købe Simrad Til SimNet Micro C, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk waveinn´s store sortiment af nautisk sport og fiskeri.

Funktioner Simrad Til SimNet Micro C

Farve
Sort
Produkttype
Kabler

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Nmea2000 simnet kabel

-

Jeg brugte den til at forbinde Simrad V3100 (NMEA2000) til resten af udstyret (Simnet)

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up