up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Strike king Jighoved MD Jointed Structure

Strike king Jighoved MD Jointed Structure

plus
Strike king

Strike King Jighoved MD Jointed Structure

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Strike king Jighoved MD Jointed Structure

Mark Davis Jointed Structure Jig Head 1/2oz

Strike King® Jointed Structure Head kombinerer den populære ´´swinging head´´-stil med de hidtil usete egenskaber fra Strike King´s Structure Jig. Strukturhovedet er udviklet med assistance fra Bassmaster Classic® Champion Mark Davis og er alsidigt i sin anvendelse og perfekt i sit design. Hoveddesignet gør det muligt for lystfiskere at holde maksimal kontakt med bunden, men alligevel er den super ukrudtsfri! Davis siger, ''Krogen er også den helt rigtige til rigning og lige så god til at holde store fisk lukket.''


Funktioner:

Svingende hoved stil
Spånfast finish
Super ukrudtsfri


Ved du hvilke egenskaber der gør Strike king Jighoved MD Jointed Structure til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Strike king Jighoved MD Jointed Structure, har vi det på lager i vores online waveinn butik. På grund af vores store udvalg i Jigheads afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de nautisk sport og fiskeri, du er på udkig efter. Køb hos waveinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Strike king Jighoved MD Jointed Structure

Farve
Søvfarvet

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up