Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Vetus

Om Vetus
Vetus er et anerkendt navn i verden af ​​bådsejlads, som står for innovation, kvalitet og pålidelighed. Med en rig historie, der daterer tilbage flere årtier, har Vetus løbende udfordret grænserne for marin teknologi for at give sejlere det fineste udstyr og materialer til en uovertruffen oplevelse på vandet. Vetus Boat Material er dit valg for kvalitetsmarinekonstruktionsmaterialer. Fra korrosionsbestandige rustfrie stålhårdvarer til innovative kompositløsninger sikrer Vetus Boat Material at dit skib bliver bygget til at holde. Vetus har en langsigtet arv med at forbedre bådoplevelsen gennem deres forskellige produkter. Med et engagement om innovation, holdbarhed og præstation fortsætter Vetus med at være det foretrukne brand for bådentusiaster og professionelle, hvilket sikrer, at hver sejlads er en uforglemmelig. Forøg din bådoplevelse med Vetus-udstyr, der inkluderer ankervinser, luge og portlys. Vetus Boat Equipment sikrer, at du har alt, hvad du har brug for for at udstyre dit skib med maksimal bekvemmelighed og funktionalitet.
Vetus Skub Din Bådoplevelse til et Helt Nye Niveau

Vetus Belysning gør dine bådoplevelser lysere med et omfattende sortiment af højtydende marinebelysningsløsninger. Fra kraftige LED-navigationslys, der sikrer sikkerhed under natsejladser til hyggelig kahyttlys, der forbedrer det onboard-miljø, sætter Vetus Lighting guldstandarden for marin belysning. Der driver dine maritime eventyr, Vetus Batterier er designet til at levere urokkelig præstation og holdbarhed. Uanset om du har brug for pålidelig startkraft eller en pålidelig energikilde til dine onboard-elektronik, er Vetus Batterier tillid af sejlere over hele verden. Vetus Boat Equipment omfatter et bredt udvalg af produkter, fra bovthrustere, der gør dockning til en leg, til alsidige kontrolpaneler og kontakter. Fremstillet med præcision og bygget til at modstå det barske marine miljø, kombinerer Vetus Deck Equipment udformning og funktion gnidningsløst. Vetus Boat Pumps er designet til pålidelighed og effektivitet. Disse pumper dækker et bredt udvalg af applikationer, herunder bilge, ferskvand og spildevandshåndtering. Vetus-pumper kan hjælpe dig med at holde dit skib tørt og dermed lade dine systemer køre uden problemer. Oprethold optimal luftkvalitet og komfort ombord med Vetus Ventilation-løsninger. Deres sortiment af ventilatorer, blæsere og fans sikrer et frisk pust i kahytten, motorkahytten og andre vigtige områder af din båd. Vetus Vandtanke er designet på en sådan måde, at der er tilstrækkelig vandlagring og distribution. Uanset om du planlægger en lang rejse eller blot har brug for en regelmæssig forsyning af ferskvand, er Vetus Water Tanks bygget til at opfylde dine behov.