up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Yamashita Blæksprutte Egi Oh Live Neon 3.0

Yamashita Blæksprutte Egi Oh Live Neon 3.0

Yamashita Blæksprutte Egi Oh Live Neon 3.0

plus
Yamashita

Yamashita Blæksprutte Egi Oh Live Neon 3.0

Produktbeskrivelse Yamashita Blæksprutte Egi Oh Live Neon 3.0

Yamashita udgiver ny teknologi ''Neon Bright'' med røde, grønne og blå bølgelængder. Appel eksistensen af Egi's til blæksprutter med optimal emission af ultraviolet lys i henhold til tidevandets farve; kroppen, der ikke udsættes for ultraviolette stråler, ligner en klar krop, men under ultraviolette stråler udsender hver farve lys.Hvis du vil lære mere omkring Yamashita Blæksprutte Egi Oh Live Neon 3.0, eller andre varer fra Yamashita i Pirke kategorien af waveinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine nautisk sport og fiskeri aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Ål kollektioner, du kan vælge nautisk sport og fiskeri fra Yamashita, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Yamashita Blæksprutte Egi Oh Live Neon 3.0

Størrelse
Uspecificeret
Farve
Flerfarvet

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up