up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Yamashita Blæksprutte Toto Sutte R WS95SB 75 Mm

Yamashita Blæksprutte Toto Sutte R WS95SB 75 Mm

Yamashita Blæksprutte Toto Sutte R WS95SB 75 Mm

plus
Yamashita

Yamashita Blæksprutte Toto Sutte R WS95SB 75 Mm

Produktbeskrivelse Yamashita Blæksprutte Toto Sutte R WS95SB 75 Mm

Efter flere års forskning i finish og farver præsenterer Yamashita den længe ventede udvikling af den klassiske Totto Sutte. Det bibeholder effektiviteten af de tidligere modeller, der inkorporerer de seneste innovationer fra mærket, såsom den termiske hud, en fuldstændig lysende krop og en ny hudvævning (halt), der gør den meget mere modstandsdygtig over for skrammer og ridser, og giver samtidig attraktive ekstra glans til agnens krop. Kronerne er også blevet forbedret, og finnerne er ''indlejret'' i en plastikdel. Den super lyse finish er uden læder, men er afsluttet med en speciel ekstra selvlysende lakfinish med lang holdbarhed. Den naturlige finish imiterer perfekt farven af blæksprutter.
Hvis du er på udkig efter nautisk sport og fiskeri udstyr, findes det hos Yamashita. Hos waveinn, kan du købe masser af tilbehør til Blæksprutter og tiarmede blæksprutter, så du kan udøve din sport optimalt. Yamashita Blæksprutte Toto Sutte R WS95SB 75 Mm fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Yamashita Blæksprutte Toto Sutte R WS95SB 75 Mm

Størrelse
71 - 100 mm
Farve
Flerfarvet
Slags lokker
Blæksprutte blink

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up