Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Abu Garcia

Noin Abu Garcia
"Abu Garcia perustettiin vuonna 1921 kalastusvälineiden ja kalastuskelojen valmistajaksi. Alun perin yritys oli sijainnut Ruotsissa, mutta tällä hetkellä se omistaa Yhdysvalloissa sijaitseva Pure Fishing. Abu Garcia on perustanut Carl August Borgström. Abu Garcia -kalastusvavat ja -kelat ovat osoittautuneet tehokkaiksi ja sopiviksi pitkäaikaiseen käyttöön. Vavat on suunniteltu kevyiksi. Abu Garcia varmistaa, että kalastusseikkailut pysyvät miellyttävinä harrastajille. Abu Garcia -kelat ovat tarpeeksi kevyitä pitämään mukanaan koko päivän kalastusmatkalla. Jos pidät heitto-, upotus-, nykäisy- tai kiertokelkkakalastuksesta, Abu Garcia -kalastusvälineet ovat erinomainen valinta.
Abu Garcia on johtava brändi kalastusvälineiden ja kelojen maailmassa, tunnettu uskollisuudestaan laadulle, innovaatioille ja vuosikymmenten kokemukselle alalta. Brändin merkitys perustuu sitoutumiseen tarkkaan suunnitteluun ja syvään tuntemukseen kalastajien tarpeista. Abu Garcia -kelat ovat tunnettuja erinomaisesta suorituskyvystään, pehmeästä käytöstä ja kestävyydestä, mikä tekee niistä suosituimman valinnan sekä aloitteleville että kokeneille kalastajille. Heittokeloista ja pyörökeloista aina perinteisiin ja matalaprofiilisiin pyörökeloihin, Abu Garcia tarjoaa monipuolisen valikoiman eri kalastusmenetelmille ja -mieltymyksille.

Abu Garcian valikoima kalastusvälineitä ja -keloja

Abu Garcia -heittokelat on suunniteltu tarjoamaan kalastajille tarkkuutta ja hallintaa, mikä tekee niistä täydellisen valinnan heittokelailusta pitäville. Abu Garcia Max Pro on tunnettu luotettavuudestaan, monipuolisuudestaan ja edullisuudestaan. Nämä kelat tarjoavat tasapainon toimivuudessa ja arvossa, mikä tekee niistä sopivia moniin kalastussovelluksiin.
Abu Garcia -kelat ovat juhlittuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Abu Garcia tarjoaa sekoitetun valikoiman kalastuskeloja, mukaan lukien pyörö-, heitto- ja perinteiset kelat.
Abu Garcia -pyörökelat on suunniteltu käytön mukavuutta ja pehmeää toimintaa ajatellen. Ne ovat täydellisiä erilaisille kalastustekniikoille ja tunnetaan luotettavuudestaan ja suorituskyvystään.
Abu Garcia Revo X -sarja edustaa huippuluokan pyörökelasarjaa, jossa on viimeisimmät ominaisuudet. Nämä kelat ovat suosittuja ammattikalastajien keskuudessa tarkkuutensa ja kestävyytensä vuoksi.
Abu Garcian vavat on suunniteltu tarjoamaan täydellisen tasapainon kestävyyden, terävyyden ja reagointikyvyn välillä, ja ne sopivat erilaisiin kalastustekniikoihin ja -mieltymyksiin. Abu Garcia valmistaa valikoiman kalastusvavoja, jotka täydentävät heidän kelavalikoimaansa.
Abu Garcia -heittokelat tunnetaan edistyksellisestä teknologiastaan, tarkasta suunnittelustaan ja ylivertaisesta heittosuorituksestaan. Niitä on saatavana eri malleina erilaisiin kalastustarpeisiin. "