up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Banten Antenni SuperSteel

plus
Banten

Banten Antenni SuperSteel

Tuotekuvaus Banten Antenni SuperSteel

VHF-antenni 1,5 M ruostumatonta terästä holkki. 156-162 MHz taajuudella, voitto ja impedanssi 50 ohmia 3dbi. Sisältää 5m RG58 kaapelia.

Banten Antenni SuperSteel on paras tuote merenkulku ja kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Antennittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Elektroniikkatuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset waveinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Banten-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Banten Antenni SuperSteel

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Banten Antenni SuperSteel

Hyvä antenni parannusjärjestelmällä.

-

Kesti jonkin aikaa saapua, mutta hän pyytää anteeksi kokemastamme tilanteesta ... Antenni näyttää vahvalta, vaikka lanka sen lujittamiseksi on muovia. Näemme, kestääkö meren puhallus pitkään ... Ainoa metallinen asia on ulkovaippa, melkein koriste. Päästötestin testi on hieno.

Banten Antenni SuperSteel

Pilailu ruostumatonta holkki antenni

-

Antennin saapuivat ajoissa huomioon sen maitse matka Italiasta Britanniassa se oli hyvin pakattu pahviputken. Ainoa kritiikki on, että tarkastuksessa näyttää siltä, ​​että ruostumattoman holkki on enemmän kaulus ja vain lisää ylimääräistä tukea nylon kierteinen pohja ei ole kiinteä ruostumaton holkki ruostumatonta säiettä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up