up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Banten DB C 03521 Spark Series

Banten DB C 03521 Spark Series

plus
Banten

Banten DB C 03521 Spark Series

Tuotekuvaus Banten DB C 03521 Spark Series

DB antennikiinnitys masto (suunniteltu erityisesti purjehdus), C-03521-sarjan Spark Bantenin. Sisältää L kiinnike ja PL emolevyn ilman kaapelia.Ominaisuudet:


- Koko: 1,20 metriä ruoska valmistettu lasikuidusta.


- Gain: 3dB; Taajuus: 156-162 MHz Suurin panos: 25 W


- Se painaa vain 300 grammaa.


Osta nyt Banten DB C 03521 Spark Series niinkin edulliseen hintaan kuin 31.49 $. Banten:n valmistama DB C 03521 Spark Series:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. waveinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille merenkulku ja kalastustuotteille. Tarkastele kaikkia Elektroniikka-osastomme Antennit:a.

Ominaisuudet Banten DB C 03521 Spark Series

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä antenni edulliseen hintaan

-

Hyvä antenni edulliseen hintaan

Ei kuten kuvattu

-

Tämä antenni on tuskin metri, ei 1,2 metriä kuvatulla tavalla. Siksi on kyseenalaista, tarjoaako se vaaditun 3dB (3dBi?) -Vahvistuksen. Muuten mukava pakki.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up