Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Berkley

Noin Berkley
"Berkley on johtava toimija kalastusteollisuudessa, sijaitsee Spirit Lake Lowassa. Vuodesta 1937 lähtien yritys on tehnyt suuria luomuksia kalastusalalla. Tuotemerkki on laajalti tunnettu ainutlaatuisesta valikoimastaan vieheitä, kalastuslankoja ja kalastusvarusteita. PowerBait ja Trilene ovat yrityksen tunnetuimmat tuotteet. Yritys valmistaa korkealaatuisia kalastusvaatteita, pehmeitä vieheitä, kovia vieheitä sekä kalastusvarusteita ja tarvikkeita. Berkleylla on yksinkertainen tarkoitus tehdä kalastuksesta nautinnollisempaa huippuluokan kalastajien, kalastusvälineiden ja tarvikkeiden avulla.
Berkley saa kiitosta kalastusteknologioiden pioneeriyrityksenä, mukaan lukien kuuluisan Berkley Trilene -kalastuslangan valmistus, joka mullisti kalastuksen tarjoamalla parannettua lujuutta, heitettävyyttä ja herkkyyttä. Heidän kalastuslankansa, monofilamenttilangasta fluorihiiliin, vastaavat erilaisten kalastajien vaatimuksiin. Berkley´n laaja valikoima pehmeitä vieheitä ja kovia vieheitä on huolellisesti kehitetty houkuttelemaan laajaa valikoimaa kalalajeja. Nämä vieheet on tieteellisesti suunniteltu matkimaan luonnollisten saaliiden ulkonäköä, hajua ja makua, mikä lisää kalastajien onnistumisprosenttia. Berkleyn tuotteet ja taidot jatkavat tehdä siitä suositun vaihtoehdon kalastuksesta ympäri maailmaa.

Berkleyn kokoelma kalastusvälineitä ja tarvikkeita

Berkleyn kalastusvälineet on suunniteltu täyttämään kaikkien kokemustasojen kalastajien tarpeet. Berkley on johtanut valtavan määrän kalastusvälineiden innovaatioita, jotka ovat luotettuja kalastajien keskuudessa ympäri maailmaa.
Berkley pyörivät vapaputket on yleensä valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Niissä käytetään yleensä kehittyneitä teknologioita ja materiaaleja, kuten grafiittia ja hiilikuitua, parannetun herkkyyden ja lujuuden saavuttamiseksi.
Berkley kalastusvavat tarjoavat laajan valikoiman toimintoja ja voimaluokituksia. Tämä mahdollistaa kalastajien valita vavoja, jotka sopivat heidän haluamiinsa kalastustekniikoihin ja kohdelajeihin.
Berkley kalastusvietit ovat tunnettuja luovista suunnittelusta, luonnollisesta ulkonäöstä ja hyödyllisyydestä. Nämä vieheet on kehitetty erilaisiin kalastusolosuhteisiin ja -tekniikoihin.
Berkleyn aurinkolasit tarjoavat erinomaisen suojan vaarallisilta UV-säteiltä auringosta. Tämä suoja on tärkeä silmien vahingoittumisen ja väsymyksen hallinnassa pitkillä kalastusmatkoilla.
Berkley kalastuslangat ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan, valmistuksestaan ja toiminnallisuudestaan, ja ne palvelevat laaja valikoima kalastustekniikoita ja tyylejä. Berkley kalastuskärryt on suunniteltu kuljettamaan kalastusvälineitä, varusteita ja saalista paikasta toiseen, yleensä laiturien, rantojen tai muiden kalastuspaikkojen välillä.
Berkley kalastusvaatteet tarjoavat suojaa myös muilta tekijöiltä, kuten tuulelta ja kevyeltä sateelta, ja tarjoavat mukavuutta yllättävissä sääolosuhteissa.