up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Dropshot Kit 10g

plus
Fox rage

Fox Rage Dropshot Kit 10g

Tuotekuvaus Fox rage Dropshot Kit 10g

Sido ne päälinjasi päähän, niin helppoa se on. Kolme uutta Rage Ready Rigiä kattavat Drop Shot -laitteen ja kaksi Texasin laitetta, joista toisessa käytetään Rage Slick Shads -varjoja ja toisessa on uusi Rage creature -viehe. Jokaisessa sarjassa on kolme lautaa, joissa on valikoima viehevärejä useisiin tilanteisiin.


Ominaisuudet:

Saatavana Drop Shot ja Texas Rigs
Kolme laitetta per sarja
Useita siiman katkaisujännityksiä ja koukkukokoja
Texasin laitteissa käytetään Slick Shads- tai Creature-uistimia
Valmis sitomaan päälinjaasi
Huippukomponentit, mukaan lukien Drop'n Jig fluorocarbon -siima ja Armapoint-koukut
Saatavilla on valikoima värejä useisiin tilanteisiin
Vaahtomuovilevy asennettu helppoa säilytystä varten


Tekniset tiedot:

Ready Rig Dropshot Mini Kit 1m 10g koko 6x3


Fox rage Dropshot Kit 10g on täydellinen valinta täydentääksesi merenkulku ja kalastus varusteitasi. waveinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti waveinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, merenkulku ja kalastus verkkokaupastamme voit löytää muita merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka sopivat yhteen Fox rage Dropshot Kit 10g:n kanssa.

Ominaisuudet Fox rage Dropshot Kit 10g

Koko
Määrittelemätön
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up