up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Pehmeä Viehe Mega Craw 160 Mm 10 Yksiköitä

plus
Fox rage

Fox Rage Pehmeä Viehe Mega Craw 160 Mm 10 Yksiköitä

Tuotekuvaus Fox rage Pehmeä Viehe Mega Craw 160 Mm 10 Yksiköitä

Fox Ragen Mega Craw on suunniteltu saamaan petoeläimet mielialaan vastustamattomalla kaksoispyrstöllä. Kalastettiinpa sitten nopeasti rikkaruohojen yläpuolella tai työskenneltiinpä hitaammin paljon syvemmällä, tämä on yksi viehe, jota petoeläinten on vaikea vastustaa.


Ominaisuudet:

Suuri craw bait -tyylinen viehe, joka sopii täydellisesti hauelle ja kuhalle
Erittäin houkutteleva kaksoispyrstö uidessa
Useita takilavaihtoehtoja, mukana kaksi rikkaruohottamatonta koukkupaikkaa
Täydellinen heittoon ja trollaukseen
Saatavana kuudessa erittäin houkuttelevassa Ultra UV -värivaihtoehdossa: vihreä kurpitsa, sitruunatiikeri, vaaleanpunainen karkki, luonnonväri, helmi ja pippuri sekä punapää


Tekniset tiedot:

Saatavana kolmea kokoa: 20, 16 ja 13 cmOstamalla Fox rage Pehmeä Viehe Mega Craw 160 Mm 10 Yksiköitä:n, voit olla varma merenkulku ja kalastusvarusteidesi laadusta. Lisäksi, waveinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi merenkulku ja kalastuskaupaksesi ja keskity Fox rage-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. merenkulku ja kalastus asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Vieheetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Fox rage Pehmeä Viehe Mega Craw 160 Mm 10 Yksiköitä

Koko
151 - 205 mm
Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up