up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Pehmeä Viehe Pro Grub 230 Mm

Fox rage Pehmeä Viehe Pro Grub 230 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Pehmeä Viehe Pro Grub 230 Mm

Tuotekuvaus Fox rage Pehmeä Viehe Pro Grub 230 Mm

Ominaisuudet:

Todistettu kalanpyyntikyky
Erittäin realistiset, super luonnolliset kuviot
Jäljittelee tärkeimpiä syöttikalojen kuvioita: särki, ahven, hauki, turppu, kuha, kirjolohi ja taimen


Tekniset tiedot:

Saatavana kolmessa koossa: 8, 12 ja 16Fox rage Pehmeä Viehe Pro Grub 230 Mm on tuote, jonka löydät Pehmeät vieheet kategoriasta, Vieheet:sta, omasta merenkulku ja kalastusverkkokaupastasi, waveinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista waveinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Fox rage Pehmeä Viehe Pro Grub 230 Mm:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa merenkulku ja kalastus:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Fox rage Pehmeä Viehe Pro Grub 230 Mm

Koko
206 - 350 mm
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up