up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Pehmeä Viehe Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Fox rage Pehmeä Viehe Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Fox rage Pehmeä Viehe Pro Shad Natural Classic II 230 mm

plus
Fox rage

Fox Rage Pehmeä Viehe Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Tuotekuvaus Fox rage Pehmeä Viehe Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Pro Shad -varjostimemme ovat tehneet vakavan vaikutuksen sen jälkeen, kun ne esiteltiin useita vuosia sitten, ja olemme nyt iloisia voidessamme ilmoittaa uusista väreistämme sekä Natural- että Firetail-sarjoissa. Kun monien paikkojen selkeys eri puolilla Eurooppaa paranee, petoeläimiä on yhä vaikeampi houkutella, ja tässä asiantuntemuksemme on korvaamatonta! Uudet julkaisumme keskittyvät voimakkaasti realistisiin malleihin, joita on vaikea houkutella saalistajille, jotka keskittyvät puhtaasti luonnolliseen saalistamiseen. Niitä päiviä varten, jolloin kirkkaampi kuvio tekee eron, meillä on myös useita uusia värejä, jotka tulevat varmasti huomaamaan.


Ominaisuudet:

Vakiintunut, erittäin menestynyt viehe kaikkialla Euroopassa useille lajeille
Saatavana laajassa värivalikoimassa, mukaan lukien monia luonnollisia kuvioita
Kolme hännän värivaihtoehtoa iskun edistämiseksi; Luonnollinen, punainen Firetail ja vihreä Firetail
Saatavana 10, 14, 18, 23 ja 28 cm kokoisina
Työskentele loistavasti Ragen korkkiruuvin päiden ja pistokkeiden kanssa
Nyt saatavana myös valmiiksi asennettuna viidessä värissä ja kahdessa koossa


Jos olet kiinnostunut Fox rage:n Pehmeä Viehe Pro Shad Natural Classic II 230 mm tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Vieheet tuotteet Fox rage-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Fox rage suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Fox rage Pehmeä Viehe Pro Shad Natural Classic II 230 mm jo tänään!

Ominaisuudet Fox rage Pehmeä Viehe Pro Shad Natural Classic II 230 mm

Koko
206 - 350 mm
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up